HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Sticker Tiniey Cookies

Salam alaik, guys. Kepada penduduk penduduk bumi area Kuantan, sesiapa nak tempah kuih raya nanti boleh contact makcik Tiniey Cookies ni. Kalau nak order cake or roti pun boleh ^^ Friendly note: Color may be slightly varies due to format and lighting.  Quantity requested: 1000pcs. Freegift: Banting 2x3 ft :) 
Format: RGB
Format: CMYK
Format: RGB
Format: CMYK
💖

Untuk sebarang tempahan, boleh whatsapp 017-4171427. Nombor baru ya. Jangan duk whatsapp nombor lama 014 tu, sampai tahun doploh doploh pun tak reply. Heheh. Design only boleh. Design and print pun boleh. Design: Kad kahwin, banting, banner, backdrop, sticker, business card, postcard, bookmark etc 
 Design postcard, bookmark, business card etc. [Click Here] 


Bachelor in Graphic Design @ UiTM Puncak Alam

Salam alaik, guys. Finalleyhhhhhhh. Ekceli, laptop buat hal. Lama dah. But, lately makin menjadi-jadi pulak. Nazak yakmat (dibaca: yang amat). Nak connect dengan internet pun tak boleh. So, decided to buy a new one. Pergi lah kejap tadi with gegirls mencari laptop. And dah dapat pun. That's why here I am meng-update blog yang sudah sebulan lebih terbior. Banyak sangat benda nak update. Pasal degree, and of course pasal design and design and design heheh. So, In Sha Allah lah slow slow update lepasni. Speaking about degree, haritu (February 5) result UiTM keluar. Check check dapat. Yeayyyy. Alhamdulillah 
So, let's hope for the best and may Allah ease everything^^ Sapa lagi dapat uitm puncak alam boleh lah contact me cuz I'm aloneeee T_T Gegirls lain semua kat uitm shah alam T_T Tak boleh nak update panjang-panjang, penat berjimba siang tadi tak habis lagi haha. K byebye 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...