HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Oh My Jibam :)

Assalamualaikum

Oh my Jibam. Oh mai. Oh my Jibam. Oh mai.
Hehe ^^ Joking.

So today, I'm gonna write about Oh My EnglishWell, as I am a Diploma in English student, this OME series really helps me a lot. I am so addicted to this series, *Addicted kah? Sampai kan presentation pasal Academic Software kelas ICT haritu pun aku buat pasal Oh My English. E-Poster pun pasal Oh My English ;) Hihi


Ni la hasil titik peluh ketiak aku untuk presentation tu -,-
Link Presentation: http://prezi.com/ef-and6zagw5/ohmyenglish/
And the best part of this OME-thingy is my favourite actors :) Jibam and Henry Middleton *Tengok nama twitter la -> Aimi Middleton *Adeh* Comel kot Jibam dalam ni. Even though character dia macam kelam kabut , but that's how his cuteness portrayed there. 

Yang paling paling paling cute bila dia dalam music video OME :) Time part Jibam nyanyi, Hey there come meet the teachers. You'll be amazed at all their best features :) *Dok ulang part ni je kalau tengok video tu.


Kalau la Jibam baca entry ni kan best. Kalau dia comment, sure malam ni aku tidur sambil senyum.
Okey Aimi, dah dah la tu -,- Well Akhmal Nazri . I'm officially a Jibamners :) Hee ^^


30 comments:

  1. ha berangan jauh nampak.. :P hihi

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Oh maiiii :D \(^___^)/ What's aver and what's a noun.. Bla bla bla. Haha

      Delete
  3. Replies
    1. Sultan Idris Educational University :)

      UPSI :)

      Delete
    2. Oooh..major tu :) hehe. good luck btw

      Delete
  4. Hai my lovely jibamnerz =) tqsm..so sweet of you. Mwahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome :) Hmmm. Speechless :'P Hee ^^

      Delete
    2. wwahhhhh untunglah msti dh tidur lena smbil senyum seminggu kann hehehe

      Delete
  5. Hai.Saya jibam. Sorry. saya terpaksa guna account Muna :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muna is so lulzz. Muna muna ^^ :P

      Delete
    2. Baru perasaannnnnnnn jibammm dahhh comment entry ni -_- bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa !

      Delete
    3. Wahahaha. Lambat lah munaaa ni :) Heee

      Delete
  6. anak anak mak dara pun sukaaa nengok OME ni

    ReplyDelete
  7. OMG!! Jibam tu betol2 reply maa. ni yang jeless. Ohh My English!! >_<

    ReplyDelete
  8. haha . untung gila jibam komen entri akak . jeles :P

    ReplyDelete
  9. eh sama lah kita! FD pun suka Jibam, hehe :D

    ReplyDelete
  10. wahh3 untung laa dik manis eyh jibam reply siap baca lg entry dik eyh..heee :D

    ReplyDelete
  11. homaigoddd!

    dye betol2 komen on ur blog *pengsan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh. takde sape nak bg cpr sini. jangan pengsan XD haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...