HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Hottest Boys on the Blog ♥


Assalamualaikum

Hey peeps. Lately, there's a lot of blog's entry which told us about those
politic's thingy, ABPBH ( memandangkan malam ni ABPBH) .
Aku nak keluar topic kejap. Siapa sini suka layan youtube?
Especially layan international cover. *Angkat tangan please* Haha.

Aku kalau boring gila-gila, taktau nak buat ape mesti bukak Youtube.
Bila bukak youtube of course la pergi channel Tyler Ward.

Bukan nak cakap apa, kengkadang suara artis cover ni lagi sedap
daripada penyanyi asal dia. That's why I prefer youtube artist more than others.

Aku nak cerita pasal Not Another Boy Band :)
Haha. Sedap suara depa ni :)

First yang aku kenal, Tyler Ward. Lagu dia sedap-sedap.
Ada yang dia cover, ada yang dia buat sendiri. Contoh macam :
Falling  

Lepas tu, bila dah godek-godek channel Tyler ni, terjumpa lah
seorang guy ni. Chester See. *Selamat tinggal Tyler. Chester handsome lagi* Haha
Dia singer and actor. Google kata. Cover song dia yang paling sedap aku rasa :

Then, terjumpa pulak dengan Kurt Hugo. Jumpa dia masa cari cover lagu
When I Was Your Man. Perhh, suara dia sejibik macam Chester See. I loike ;)

Last sekali, bila buat treasure hunt dekat channel Kurt. Jumpa lah 
Not Another Boy Band. 


Ni video nya :


Cute gila video diorang.
Bila dah tengok video ni. Lastly, jumpa lah Sam dengan Dave.
Sam cute gilaa -,-'' Gila gila punya cute. Okay cukup aimi. Hee ^^

Most of all, I love Chester. Suara dia tu. Memang buat aku melting la ^^
Tapi Sam Tsui tetap paling cute. Eh :P Hihi

Dulu tak layan mana lagu English, but since ambik English Studies.
Kena lah layan. Boleh improve English :D

P/s: Chester, err. I love you ;) ♥ 

14 comments:

  1. woo~ series cantik :D papepuung best (Y)

    ReplyDelete
  2. muka hensem..tu yang buat adik suka tu..cik akak pun suka juga tengok..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan. plus suara dorang pun sedap ^^

      Delete
  3. hehehe, kurang minat mereka2 itu.

    ReplyDelete
  4. "Bukan nak cakap apa, kengkadang suara artis cover ni lagi sedap
    daripada penyanyi asal dia."

    truth!! :)

    ReplyDelete
  5. nice videoo n lagu tu mmg sedap, tmbh2 diorg yg nsem2 nyanyi kan, lg awesome..hee.. :D

    ReplyDelete
  6. kurt nice. kte suke alex goot :)
    awk ce tgk as long as you love me-Alex Goot n Landon Austin
    ~~ melting. heheheee

    ReplyDelete
  7. eh lagi satuuu Tanner Patrick suke dye jugakkk :3 hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...