HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Binar, Bening, Berlian ϟ


Hah! Mesti kempius bila tiba-tiba je gua update pasal sinetron. Almaklumlah, gua kurang berminat dengan sinetron ni. Panjang sesangat. Lepastu merapu pulak tu ._. Karang tiba-tiba muncul Ibu Peri lah, anak hilang lah. Aii pening pening.

Oi cik Aimi, salam hang kemana? Kelaut? Heheh^^ Assalamualaikum.

Cenggini ceghitanya, Adik-adik sedara gua , Moknik, Amy, Alia, dan tak lupa adik gua, Suraya(*Amboi, interframe ya dalam blog gua nampaknya) Depa ni selalu bising kalau jumpa gua time balik kampung . Cakap muka gua macam Berlian. Gua pun pelik bercampur kempius lah. Tahun bila pulak Berlian ada muka. Ye lah. Gua ingat Berlian yang depa duk cakap tu, adik beradik dengan permata, intan, delima, zamrud semua tu.

Sekali depa cakap ‘Berlian’ tu perempuan dalam Cerita Binar, Bening, BerlianMemang haram lah gua nak kenal ._. Last last, sebab curious sangat. Gua pun google. Rupanya ‘Berlian’ ni Asmirandah.



Source: Google.

Kalau Asmirandah ni gua kenal lah. Sebab dulu kecik kecik, masa darjah lima ke darjah enam entah, Gua ada lah tengok ceghita ‘Kau Masih Kekasihku’. Satu ceghita tu jelah yang gua tengok. Memang ceghita tu gua layan gila gila. Dulu minat Baim Wong. Hiks :*

Lepas tertipu tengok ceghita Bawang Merah Bawang Putih je, gua stop tengok sinetron ._. Okay. Conclusionnya: 

Moknik weh, tak sama pun muka aku dengan Asmirandah :/ Harap maknyah.

Sorry guna ‘gua’. Seronok kot. Ngee. Peace ._.

8 comments:

  1. nana keciiikkk

    ReplyDelete
  2. eh sama la aimi.. hahaha mula2 td ingat aimi td... rupa2nya artis... tengok juga ye cerita ni, ena kdg2 je tapi kakak ena memang tegar tengok benda ni

    ReplyDelete
  3. org cakap muka aku ada iras zaiton sameon aku tak bising pun

    ReplyDelete
  4. hahaha....iras tu ada dik..:)
    biasalah tu...mata manusia nie lain-lain tau..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...