HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

RunningMan ♥


Running Man. Sape tak minat? Angkat ketiak. Haha. LOL^^ Aimi minat gila variety show korea ni. Tak pernah missed dari episode 1 sampai 163. Ya. Memang. Memang buang masa. Tapi time dah penat-penat buat assignment, time stress-stress, tengok Running Man ni memang buat Aimi gelak tak ingat dunia. And yes. Jangan sampai too obsessed. Tu je lah yang Aimi boleh cakap. And then, apa yang buat Aimi minat sangat tengok Running Man ni?

First, the main reason Aimi gila Running Man, of course lah Monday Couple. Melting ting ting ting tau tengok Kang Gary. Sweeeeeeeet sangat. Hihi. Jihyo cute. Blur. Sangat. Tu pasal nama dia Mongji. Last episode (Ep 163), Gary sweet. Oh ya, episode 163 tu episode first kiss diorang. Heheh. And by the way, Aimi ada baca fanfic pasal Monday Couple. Kalau nak baca jugak, click SINI :)

Secondly, tengok RunningMan sebab ada Prince Asia. Girin, KwangToad, macam-macam lah nickname dia. Lee Kwang Soo. Dia ni handsome. Suara sedap. Tapi bila dia buat fool acting dia, memang jadi lah. Terserlah 'sedo' dia.*Sedo is 'blurr' in Kelantanese dialect. Tu belum tengok time dia menari 'tarian dia'. Lagi lah ngokngek. Aimi paling suka dia dalam episode Animal Kingdom. By the way, Jihyo comel gila dalam episode Animal Kingdom tu. Dia tangkap gambar, hug and kissed a baby lion ;) Cutee^^. And Kwangsoo and Sukjin is called as Easy Brothers ;)


Thirdly, sebab YooHyuk. King of dance. Padahal lawak je time dia menari. Yoo Jae Suk. Dia ni terlampau lah lawak orangnya :3 Tengok dia dalam Family Outing laaaaaaaaaaaaaaaaagi lah lawak. Ngeh3. Suka dia. In certain point, nampak dia ni sangat gentleman. Don't know why -,-'

Fourthly, sebab Uri Hyung, Nae Dongsaeng. Haha dengan Kim Jong Kook. Haha ni manja sangat dengan Kim Jong Kook (padahal takut dekat KJK). Tengok dia dalam episode 160 time dia dapat number satu. Lawak time tu. Lawak k lawak.

And reason why I love Running Man is sebab diorang memang BEST. Taktau lah nak explain macam mana. Tapi depa memang best lah wa cakap lu. #Eh. Heheh^^

Mood: Baru lepaih tengok Running Man episode 162. Ade Doojoon (Beast) Handsome nak mampuih. Emak dia bagi makan apa entah sampai jadi handsome cenggitu :3

Melting ting ting ting ♥
EncikTinggi 
Read more 
Korang pulak macam mana?
Toodles ;) ♥

28 comments:

  1. Asma' pun jadi obses dengan running man ni sejak minat K-POP .

    ReplyDelete
  2. ena tak minat! hehehe.. sori to say, even tengok byk kalai RM ni, bg ena agak mmbosankan ... hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalaa. Semua orang kan ade minat masing2. Ye dak? Pahaaaaaaam :)

      Delete
  3. Best sgt ke running man ni? Muni dgar rmai ckp best tp xpnh lyn pn. Rasanya kna tgk skali k0t bru ble ta0 cnakn. Hee.

    ReplyDelete
  4. I'm not so into K-Pop things honestly, tapi adik sy suka sgt, especially tgk Running Man ni. Kdang2 join gelak jugak la tgk dgn dia kalau bosan kan. At least bila org ckp perihal Running Man, takde la garuk kepala tak faham langsung, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh. Wah bleh gang lah dengan your adik ;)

      Delete
  5. Wahh~ minat giler dengan Running Man ni.. Memang sporting giler laa dorg.. Yg best tu, spontaneous faces jugak yang direpeat balik2.. :D

    ReplyDelete
  6. running man pun boleh buat orang hilang mengantukk.. best!!

    ReplyDelete
  7. baru terjebak dengan ini RM dan ini memang terbaik..hahaha
    hilang jap stress belajar...hahaha....

    ~nadia Cafe moon~

    ReplyDelete
  8. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  9. INFO TERKINI 1 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
    Terima kasih sebab sudi menyertai game BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. Anda adalah peserta wanita keenam yang menyertai. Game ni kena ada 16 peserta. Game ini akan bermula setelah 16 peserta dapat dikumpulkan. “Aimi” – nama kod anda untuk game ini. Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  10. INFO TERKINI 2 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
    Anda adalah blogger wanita keenam yang menyertai game ini. Secara automatik anda akan menjadi ahli kumpulan B.
    Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum, hye... fiza da follow awk, klu sudi awk follow fiza back. fiza org baru... tq :)

    ReplyDelete
  12. Yes! Geng kita! Sep sikit.. Hikhik! Akak pun minat giler RM ni.. Setiap ahli RM ni ada karekter dia masing2.. & akak sangat setuju dengan statement Aimi pasal Yoo Jae Suk, dia sangatlah gentleman.. Kita boleh nampak dari perlakuan dia kalau tengok dari awal episod RM ni kan.. =)
    UNDIAN IKHLAS ANDA DIPERLUKAN!

    ReplyDelete
  13. Rare tu perkataan "SEDO" . Hehehe
    Hanya orang Kelate jah tahu :-)

    -Aiman Aziz-

    ReplyDelete
  14. ima pun layan running man.. ahahah...semuanya osem ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...