HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Sweet Moments in Blogging


Last post October 10,2013. Dah sebelas hari tak update. Tak berapa nak sihat. Mata bengkak haritu. Ketumbit lah senang cerita. Tapi oppppp. Aku takde mengintai sapa-sapa na. Sumpah. Swear ! Lepaih tu, mulut pulak kena ulcer. Selalunya, kalau kena ulcer ni kurang makan sebab sakit kan. Tapi kali ni haram nak kisah. Bantai je semua. Lantak ler sakit pun .____. Tapi, still. Sakit TT_____TT

Nak cerita ape eh? *Blurr* Lupa dah. Sebenarnya, tengah nervous gila seminggu dua. Tunggu result final exam keluar. Taktau lah bila .____. Adehh. Takut woi. Doa-doakan lah.


 Sweet Moments in Blogging 

Ni layout lama -.- Sebesar-besar nya aku lekat kat sini. SINI

1. Big Thanks, Remaja! 
Blog Encik Tinggi masuk dalam ruangan blogspot Remaja , September's issue. Seronok tu jangan tanya lah kan. Hehe^^ Klik SINI untuk ke entry Big Thanks, Remaja.

2. Oh My Jibam!
Ada sekali tu Aimi buat entry and mention Akhmal Nazri a.k.a Jibam dekat Twitter. He did reply :) Dekat entry blog pun dia ada reply :) Klik SINI untuk ke entry Oh My Jibam!


3. Chrissy Costanza, I love you!
Yes. This is the most exciting and sweetest ever memory in blogging. She is my most favourite Youtuber from NY. I did adore her so much. Suka sangat tengok video dia. Makeup and Hairstyle video. Music video Against the Current , band dia. I did tweet her. And unexpectedly, she replied. And and and, I fainted! Oh-ho, tipu je la part pengsan tu. Klik SINI untuk entry Chrissy and SINI untuk entry dia reply my tweet. Aku rasa sweet gila aku dalam entry ni. Mohon muntah pelangi. Haha

4. Sharing my e-novel and cerpen in this blog.
Thanks sangat sebab bagi feedback positif. Keep on supporting. And sorry lama sangat tak update Pelangi Cinta. Run out of time and too busy with blog designing. Klik untuk baca Kisah Tak Sempurna and Pelangi Cinta. Klik untuk baca my one and only *yet* cerpen: I love you, Encik Tinggi.

5. Blog Editing and Designing Service
Yes. I provide them. Seronok walaupun penatnya tahap petala langit -.- Sakit kepala, sakit belakang, semua sakit datang time main coding. Ada sesetengah orang cakap edit blog ni tak patut dicharge dengan bayaran. Ehey? Try bukak Template > Edit Html. Sila godek godek kat part Html tu. Okay? Heeeee. *Cuba untuk 'Heee' walaupun dalam hati agak berapi. Kalau sesapa nak edit blog, PM lah Aimi ye :) I'll try my very best to help you :)

34 comments:

  1. wahhh... bestnyer dapat kena review :)

    ReplyDelete
  2. yeahh makin pemes la blog pink ni kan? hihi..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Takyah nak wewiiit sangat lah banglong oiii :p

      Delete
  4. You are young and ambitious, good for you! Keep it up :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini :) comel je design :)

    ReplyDelete
  6. Bro yang sudah tua nie xde pulak sape2 nak interview masuk majalah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa bro xyah masuk majalah, bro dah msuk tv dah. haha

      Delete
  7. comel blog:) bukan senang nk edit blog ..nak cr idealagi kan...

    ReplyDelete
  8. hepy la tuu.. hehe. betol2 sweet moments ni. nnti mana tau dapat jumpa encik tinggi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. encik tinggi dah selalu jumpa dah. heheh^^

      Delete
  9. wah bestnya kena review. cerpen lagi. syokk na. untung sesangat ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah .. :) moga lagi femes untuk hari-hari seterusnya ...

    mohon kongsikan article di www.kongsiblog.com

    thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi femes apenya. btw thanks brader :)

      Delete
  11. woa.... tahniah dapat masok remaja...
    blog pon cantik je macam tuan dia...
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
    Replies
    1. puji puji plak dah ha. haha :) thanks :)
      insya allah will visit your blog soon :)

      Delete
  12. Banyaknya sweet moments akak dalam dunia blogging nih ^^ Mesti best bila famous people kasik feedback dekat kita kan ^^

    ReplyDelete
  13. Tahniah atas kejayaa selama berblog!

    ReplyDelete
  14. okay... all the best dear ! heheh. congrats

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...