HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Fippro '14

Assalamualaikum guys. Nak dijadikan cerita, malam semalam aku pergi tengok student diploma music perform dekat Panggung Budaya, UPSI. Sebab aku pergi even assignment berlambak mintak dimanja dibelai ialah aku dah lama teringin nak tengok budak budak tu perform. Pergi dengan classmates tercinta; nana, dena, razi and chematpoy. 
Fippro '14 ni stands for Final Performance Project 2014. Rupa rupa nya semalam tu launching je. Time dia kata performance tu dah habis, aku tak percaya. Siap cakap alah dia buat gimik je ni lepaih ni mesti dia sambung perform tapi tengok tengok memang habih. Heheh. 
The real one is Pementasan Fippro '14 bulan March nanti. 13-15 March 2014. Time study week. Dekat Panggung Budaya jugak. Ingat nak pergi. Tiket masuk MYR 7 sahaja and maka bertambah beruntunglah kalau ade yang murah hati nak belanja aku tiket Pementasan Fippro '14 tu. Lol.
By the way, performance diorang semua gila gila best lah. Ternganga mak tengoknya, nyah. Haha. Best best. You guys did a very good job ❤ 


  JOM LA KITA PERGI SESAMA NANTI. 13 TO 15 MARCH 2014. PANGGUNG BUDAYA UPSI. Much love, Aimi Middleton ❤



8 comments:

  1. Kem salam kt pengarang jantung tu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana gilo. Ingat ku toktahu ko tu mung. Hahaha

      Delete
  2. Tengok pentas pun dah gempak sure la persembahan nanti sangat gempak kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Tahu takpe. Talented dorang semua ni :)

      Delete
  3. salam mawar ^^..saya follow sini
    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/02/bunga-forget-me-not.html

    ReplyDelete
  4. tudung sis cantikla . . bekenan tgk . . warna paddle pop kan . . :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...