HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Inspiration, love and life.

Assalamualaikum guys. Hah tengok, bila mood dah mai balik, banyak pulak aku nak update. HEHE. Takde ape pun nak cerita tapi taktau kenapa harini I am so happy. Happy lah kau kelas Isnin full, tiba tiba banyak gila cancel. Tinggal kelas Miss Fairus je dua jam. Kena buat public speaking and my turn dah lepas tadi so lega gila even aku taktau aku merapu ape tadi. Heheh.
Cerita pasal blogging lah ape lagi. Douglas pun cerita pasal blogging jugak. And what amazed me is he talked about me. Haha awww perahsan nya kitew. Kahkah. 
It is amazing to know that we inspire people to do something. I mean it's not just a some-thing - it's a great thing. Well you see, someone is doing something because he or she saw you did that thing and think why not he or she did the same thing too. It's amazing you know. You trigger him or her to do something that you really love -- which is for me, blogging. *English gua berterabur. Harap dimaafkan*
Heheh. You know what Dougy, kalau ikutkan I ni nak give up blogging. Siap rasa nak delete blog lagi but after I know that I inspire someone to blog, I feel like bersemangat balik nak blogging. So thanks so much, dougy. I tak jadi nak delete my blog! Heeeeee.
Dougy; owner Dougnereus

Kelas Miss Fairus tak pernah mengecewakan. Always happening. I love you, Miss. You make my day. Hehehe. *Gula overdose* ❤
Lepas tu otw balik tadi, terserempak dengan Bai Baizura, a blogger too. Dah lama kenal, but never met in person. Dia mang budak upsi tapi dulu dia duduk kolej, so tak berkesempatan nak jumpa. Sekarang ni dia duduk satu line je dengan rumah aku. Bai, gua pun speechless tadi. Bhahahaha.
Harini banyak gila manusia dekat UPSI. Yelah budak degree baru start sem harini. Ramai nye lah umat. Tapi nasib banyak yang handsome2, cuci mata lah jawabnya. Haha gila.
P/s: Nana comel ❤ *nana suruh, dia nak interframe jugak. Heheh. Asal kau bahagia, sahabat :*

Much love, 
Aimi Middleton ♡

10 comments:

  1. syira penah nak delete blog, tp satu saat syira rasa why not jdkan blog kita ni inspirasi kpd org lain kann

    ReplyDelete
  2. muke lu pon blur2 je gua tegur. haha. ade jodoh jumpe lagi ^^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dik. muka laki ni macam kawan akak. hehehe. Ehh tak jadi delete blog? bagus-bagus. Keep updating adik manis ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu classmate Aimi :) Heheh. Thanks for the support akak ❤

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...