HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Custom Editing Blog Service ^^

Assalamualaikum guys. Haa ni nak habaq mai. I've started my service around two to three weeks ago. Before ni dah buat dah service edit blog but due to some circumstance (which is laptop tersayang buat hal) , terpaksa stop kejap blog editing service ni. Tapi, sekarang dah bukak balik. 
Korang boleh customized korang punya blog look. Kira design up to korang, and if korang nak consult dengan saya, Aimi Syafiqah pun boleh. I can tell you my preference on apa yang terbaik untuk blog korang. Before ni I've got my kind of testimonial blog (blog-blog yang pernah di design) but then laptop dah kena format so semua tu dah lost. Kira nya kalau nak tengok contoh, blog ni je lah yang ada. Blog Mawar Khayalan. (baru je edit recently.)
If siapa siapa yang berminat nak ambil service edit blog ni, your blog will be place under my testimonial blog lah. Nanti akan diletak dalam blog buruk saya yang tak seberapa ni. Harga boleh nego. (Eceh^^) Takpe, apa-apa kita sembang private dekat Facebook or Twitter or Whatsapp. Kalau nak order template or nak tanya apa-apa boleh terus pm/ dm dekat Facebook or Twitter ^^''

 **Custom edit template (Simple Template and Denim Template)  
 **Facebook Timeline Cover. 
  **Custom Business/ Online Shop Blog (*new)  

**Dah lah sampai sini je. Aku lemah betul bab bab mengarang ayat advertising ni. Hadeh. So, kalau ada apa-apa, nak tanya or anything, just contact me okay^^

Macam biase^^ Till then, bye^^

10 comments:

  1. Wah, cantiknya blog ni. Dah lain dah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously cantek..daebak,,

      Delete
    2. Syaza: Heeee. Lain eh? Habih dah edit^^ Thankyou :)

      Delete
    3. Syue Romzi: Heee. Thank you so much ^^

      Delete
  2. cantik blog aimi. ena memang tak reti nak edit2 blog ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ena. Takpee. Tak reti boleh blaja :)

      Delete
  3. Nanti zumal pun nak suh edit blog baru zumal. Blog duniazumal memang puas hati Aimi editkan :))

    ReplyDelete
  4. nk tahu price utk edit blog bpe ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pm aimi dekat fb k :) Senang sikit -> https://www.facebook.com/aimi.acun

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...