HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Entah, taktahu^^

Assalamualaikum guys. Lama aku tak update entri. Personal entri. Yelah. Selalu tak habih habih update entri order blog design kan -.- Entah. Taktahu nak cerita apa sebenarnya. This is my second last week of holiday. Entah aku taktahu kenapa lately macam takde mood, takde feel nak buat apa. Entah. (Mohon ditumbuk aku yang tak habih-habih duk ber-entah-an dari tadi. Lapar penampo gamaknya) -.- 
Pagi ni, tak sambung tidur lepas subuh (which I bet lepas up entri ni mesti aku tertidur punya). Nak tahu kenapa? Sebab aku scroll fb kejap tadi, before tu memang mata aku taknak lelap. Tau aku nampak apa dekat newsfeed? Senior high school aku pergi post bendalah yang aku paling ngeri sekali, bendalah tripophobia tu lah. Tak boleh betul la. Daripada boleh nak ulit mana aku tadi, terus segar bugar mata. Tak mengantuk langsung. Sampai sekarang terasa geli geleman tu. Ee -_- 
So, aku pun blogwalking lah kan kan kan. Sebab aku nak jamu mata aku dengan benda benda comel. Then taktahu lah kenapa aku tersangkut dekat satu blog ni which is sebenarnya lama dah aku tersangkut, tapi dulu baca entri dekat home je, tak tekan older newer bagai. But then tadi aku bersungguh lah scroll blog archive dia. Siap comment tetiap entri lagi. And aku rasa entri pencil case dia tu macam best comel cool cenggitu. Macam nak buat jugak. Boleh tak dik? Hee  Serius aku tergoda. Dengan blog dia. Dan dia. #Ehh 
Scroll punya scroll, rupanya dia junior aku dekat UPSI. (Kan? Oke baru nak masuk rupanya.) Junior course. Diploma in English. I'm not sure pernah terserempak ke tak. Tak perasan. Yelah. Aku kalau jalan sorang, tunduk macam nak cium tanah takpun tenung tab aku tu macam nak tembus. Kalau jalan berdua, ingat aku nak tengok kiri kanan ke kalau dah bersembang bergosip dengan Cik Nuramalina tersayang tu. Tambah lagi time sibuk mengusya kut kut ada calon. Calon menantu mak aku. Ya Allah, ko dah kenapa jujur sangat ni Aimi Syafiqah. Hehe. *Amboi sangat ko ye syafiqah oi.* 
Sebab apa kecoh sangat ni? Sebab blog dia comel gila nak mam. Comel lah comel. Haa tengok header pun dah tahu. Belum try scroll, tekan older post button, godek godek blog dia lagi. Comel k comel. Comel ^_^ *Amboi ber'zikir' comel pulak aku dipagi hari.* Comel berdoodle doodle blog dia haa. Ketahuilah bahawa aku paling jealous dengan tangan tangan yang pandai berdoodle. Sebabnya, aku tak reti lukis doodle. Sobsobsobs. *Nangis setangki*
By the way, moh ler blogwalking ke blog dia. Dekat SINI. And to nini, hope that I can meet you, soon 


P/s: Banyak nau words entah, taktahu and comel. Entah, aku pun taktahu apa motifnya 

30 comments:

  1. blog ini pun comel jugak.. ^_^, sama macam tuannya. hehe

    ReplyDelete
  2. tak pernah jumpa lagi sebab tak masuk lagi upsi,hehe. tahun lepas nini belajar kat lain,berhenti pulak,adehh. tapi,ada kawan pompuan sekelas dulu yang duk upsi sekarang ni,dia ambik dip.bi jugak. junior kak aimi la tu,hehe. 1 jun ni baru daftar,esok baru nak bertolak pergi perak,hee.

    terharu kak aimi buat entri ni,blushing dah :*
    saya lagi jeles,kak aimi pandai edit blog,dah la blog pwetty pink pulak tu..uhuk uhuk T-T
    insyaAllah,jumpa kat upsi nanti naa kak aimi cun :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lerrr. Tak masuk upsi lagi rupanya. Ingat kan dah masuk. Heee *malu kejap* Ohh but then, next sem akak practical. Kalau jumpa pun maybe time nini sem 2 nanti (akak sem enam dah time tu. Sobs) :) Apa apa pun, goodluck orientasi nanti sayang^^

      Delete
    2. lorh..ye ke??! alaa..takpe la,ada jodoh,kita jumpa ea?hehe. Good luck untuk kak aimi jugak,wishing u all the best! Mekasih :D

      Delete
  3. Blog kak nini mmg comel lote. Entah tak tau lah kenapa. Kalau pegi blog tu mesti tangan gatai nak tekan sana sini. Entah tak tau kenapaaaa. Tapi blog akak ni pun awesome kayy plus tuannya pun lawaaa ha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan kan. Akak pun sama gatai tangan nak tekan itu ini. Haha.

      Thank you btw sayang ^^

      Delete
  4. eh akak tukar skin blog lg ke? makin bertambah comel nampaknye :D

    ReplyDelete
  5. wah..memang comel la blog nini tu akak..hehe

    ReplyDelete
  6. tuan blog nya comel, blog nya pun comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Comel sungguh nini and her blog^^

      Delete
  7. sama lah kita. jealous tengok orang pandai berdoodle ni.
    dah ushar blog nini ! memng comel gilos . hahah
    akak bila nak kahwin ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboih. Lol gila soalan. Apa kaitan nya entri ni dengan kahwin? Haha. Bila sampai seru^^

      Delete
  8. Zumal tahu gak ada beberapa orang blogger kat UPSI tu... Best la kan boleh kenal2 :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Nini ni baru nak masuk upsi. Aimi pernah jumpa sorang blogger upsi. Yang lain, tahu ada kat upsi. Tapi tak pernah terserempak^^

      Delete
  9. blog nini comel and blog aimi pun comey .. dua-dua blog comel. jelous >.<

    ReplyDelete
  10. Hihihi blog Dia mmg comel
    Mcm akak lerrr hihihi

    ReplyDelete
  11. Hoho.. aku pun baru tengok blog dia semalam, comel betul.. ^^

    ReplyDelete
  12. blog ni comel jugak. owner dia pon comey =)

    ReplyDelete
  13. Blog akak pun comel apa. Header tu lawa ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...