HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Fening!

Assalamualaikum guys. Entry ni ditaip pukul 2:05 a.m. Plan nak publish esok, tapi aku tahu confirm confirm aku bangun lambat. Auto publish je, halal lah ye. 
2: 05 a.m.
So FENING sangat. FENING. Fail betoi BM ko ye nok. Pening. Sebenarnya tadi dah off laptop dah pun. But then bukak balik sebab nak search pasal Paypal and Western Union. Dah kenapa pulak nak search pasal Paypal kan? Cenggini, ada sorang blogger dari Singapore nak suruh aku design blog dia. Dia berkenan dengan my blog layout, sebab pink gittew. Dia kata dia suka sangat. 
So, aku pun godek godek lah google. Last last teringat ayah sedara pernah kata kalau nak senang, bukak account Maybank. And aku perasan, bila nak buat payment customer banyak guna account Maybank and CIMB. Ingatkan esok nak ajak mama pi Maybank. Senang sikit kerja kan. Tak sangka pulak sampai ada orang seberang nun nak minta tolong edit kan. Rezeki ^^
Alkisahnya.
Dah lepas mengisahkan account bank tu aku tertekan (tertekan lah sangat) website zalora. Hah ambik. Rosak mata aku. Tengok tu berkenan, tengok ni berkenan. 
   
Nak beli, tapi sayang duit. Acaner? Duduk senyap senyap situ sudah kalau sayang duit TT TT
Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*
By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI. Baca entry sweet ni ^^
Till then ^^ 

14 comments:

  1. Memang dah kena bukak akaun maybank senang skit kerja transfer.. tahap international tu...untungla.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. Tak sangka orang singapore nak guna my service ^^

      Delete
  2. Tahniah Aimi kerana berjaya melebarkan bisnes ke luar negara :))

    ReplyDelete
  3. wewwitt,, jgn lupe contract ngan along ,, 50/50 ,, tau2 ,, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboi hamboi hamboi along ni :p Haha

      Delete
  4. rezeki dah ada depan mata. luaskan kuasamu... hehhe

    ReplyDelete
  5. Dah rezeki..bukalah maybank senang sikit kerja tu..hehehe

    ReplyDelete
  6. wah..bisnes sampai ke Singapore.tahniah!

    ReplyDelete
  7. Aimi,
    Akak join GA by rafidahouse
    Akak tag awak ye.. :) tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...