HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Rindu Hoi!

Assalamualaikum guys. Haa blog berbaju baru. Puasa pun belum lagi, blog dah dapat baju raya. Ehhh. Don't worry. Edit lah berapa puloh kali pun, blog ni tetap akan berwarna pink. Heheh^^ 
By the way, amacam design ni? Okay dak?^^
Semalam takda nak edit blog orang, so godek godek je lah coding blog sendiri. Another two weeks left, lepas ni busy lah sikit. Practical. Aku practical dekat Kuantan, orang orang Kuantan, jumpa disana. Ecehh^^ Tak sabar nak practical. Tak sabar nak habis practical sebenarnya. Tak sabar nak masuk semester enam. Tak sabar nak balik upsi. Tak sabar nak menggila dengan those gizibes ^^ 
Rindu gila gila dah aku dekat UPSI, Library UPSI, rumah 33 jalan 3A, kedai makan kat Taman Bahtera tu, Saudagaq Sup Junior, class, exam hall. Rindu Tanjung Malim yang takde apa apa tu -.-
Masa ni hari last semester lima haritu. Pi lepak mamak pukul satu pagi (kot. Tak ingat pukul satu ke pukul dua). First time buat kerja gila gittew but then ingatkan sunyi sangat rupanya meriah lagi kat luar tu. Pakgad time tu pun dah biasa bebudak keluar pergi mamak time time cenggitu. Sedih gila hari last tu, yela lepas ni satu semester tak jumpa. Padahal semua stay Kelantan. But tempat practical lain-lain. Gonna miss you guys a lot, gizibes. Ni kalau dapat menggila kat whatsapp ni memang meletop aku rasa handphone, dengan menyanyi melalak semua ada. Mana pakai taip taip dah, semua stok pemalas pakai voice note je. Ngehngeh.
Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. *Tinggal dua minggu je lagi pun* Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- 
By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI. Baca entry sweet ni ^^
P/s: Semalam, pergi Maybank, dua jam setengah tunggu. Last last machine rosak. Hampeh. Free free makan sumpah aku petang tadi. Dia kata datang lah dua tiga hari lagi. Dia ingat aku ni takde kerja agak nya nak berkampung dekat situ dua tiga pat jam. Service slow.

14 comments:

  1. lawa apa Mawar pakai shawl..lainlah kalau muka bulat,pakai bawal jela yang mampu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah lah kak. Serabut. Kejap kejap duk betulkan shawl. Takleh nak focus buat benda lain. Haha ^^

      Delete
  2. menarik betul blog template ni, berapa ringgit kalau nak buat tempahan?
    Apa2 pun bittaufiq dalam segala urusan yg akan datang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau interested, boleh pm -> https://www.facebook.com/aimi.acun :)

      Thank you btw ^^

      Delete
  3. simple tamplete ... pink caler yg nice . follow sini ( 1166 )

    ReplyDelete
  4. suka gambar kat header tu !
    pinkish dan lawa !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...