HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #10

Assalamualaikum guys. Haa siap pun blog Kak Wan ni. Dia ni kawan aku time dekat MRSM Merbok dulu, time form one. Kira dah tujuh lapan tahun jugak la kawan. Just tak berjumpa, bertentang mata je la lagi ever since lepas aku transfer MRSM Pengkalan Hulu time form two ritu. Have a look -> HERE. (Dia budak graphic, suruh aku design blog dia, malu la aku woi) Haha. 
Si kakwan ni belum apa apa lagi, dah buat entri sekalung penghargaan. Nak baca? SINI. Time tu blog private lagi lah kak wan oi :p Tunggu ler public dulu. By the way, thanks too and miss you. Bila nak jumpa?
So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*

By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI. Baca entry sweet ni ^^
"The lovely smile of mine, when are you coming back?" 

4 comments:

  1. Thanks aimi :)
    hahaha. Even aku budak graphic sekali pun,
    sejujurnya, aku tak kreatif. hehe
    Anyway, thank you sebab edit blog utk aku.
    and thank you sebab layan kerenah aku. hehe
    Miss you !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...