HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #2

Assalamualaikum guys. So seterusnya lepas edit blog Anis Munira (entry di SINI), aku sambung edit blog Ezaty Rusman, seorang pengedar Shaklee. Basically blog dia pasal Shaklee lah. Theme color dia green. Warna sihat kateko. So kalau nak tengok blog Ezaty Rusman, boleh tekan SINI.
So, ini header nya. Dia nak simple je. Aku pun sebenarnya tak include header pun dalam package full edit. But then, still akan ada header yang simple aku letak. 
Klik untuk tumbesaran.
Ini separuh daripada blog. Blog ni penuh dengan tips and produk shaklee. Tips nak kuruih, nak gemuk, nak apa semua ada. Meh la jenguk blog beliau. 
Shoutbox.
And bukan nak kata apa, but blog-blog yang aku edit semua laju loading. So, mana mana blog yang berat tu meh kat aku. Haha. Cehh. *tips dia jangan banyak letak widget je, and banyakkan guna html coding. *ni ayat previous entri. Hiks*

So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.-


5 comments:

  1. wahh.. cantiknya, lepas ni boleh mama tempah kat mawar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Boleh boleh. PM aje bila bila masa :) ^^

      Delete
  2. ALAHAI... comelnya !! :) pandai awk edit

    ReplyDelete
  3. cantik semuanya..lepas ni akk nak tempah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...