HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #3

Assalamualaikum guys. Ha update lagi. Baru siap mengedit blog abam terer puisi, Syazary Sukor. Blog Puisi Jiwa Sesat. Boleh blogwalking sambil layan puisi dekat SINI.
Kali ni rasa macam heaven je edit blog; sebab sesambil edit blog, layan puisi. Sorga tau dak. Dia nak blog simple bertemakan putih biru. So, aku pun buat simple je lah, dah orang minta simple. Ke caner? ^^
Nak kata noob nya aku; ni first time aku handle coding nuffnang. Yela. Saya kan budak baru belajar *Aum* Aku mana pernah pakai nuffnang, ads bagai. So terkebil kebil lah kejap cari coding. Last last lepas beberapa kali try and error, jumpa lah tempat untuk 'daratkan' coding tu. Hihi^^ Adeh.
And thank you for being such a friendly... guy. Ehee. Harap puas hati. 
Apa tunggu lagi moh ler jenguk abang ni punya blog. Godek blog archive dia tu sampai habih tau. So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*
Kenalkan; buah hati saya.

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...