HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #5

Assalamualaikum guys. Puhh letih sakit mata sakit belakang sakit jiwa berperang dengan coding. *Cakap lebih. Padahai kelaut* Nak cerita pasal blog yang keempat yang aku edit minggu ni. Blog Teratak Ummi. Kak Hana, pemilik blog ni seorang yang tersangat amatlah peramah, rasa macam kakak gua dah time duk chatting chatting whatsapp whatsapp.
Dia nak blog bertema Hello Kitty. Oh man! Plus colour purple pink. Double oh man! Semangat kejap aku nak edit. Mang gila sikit kalau benda benda color pink ni. Eheeee. Ini lah jadi nya blog dia bila dapat dekat aku -.-
Anak akak ni ha suka bebenor hello kitty. Bak kata dia habih semua nak hello kitty. Beg sekolah, birthday cake, macam-macam lah lagi, semua bantai nak hello kitty. Biase la. Bebudak ye dok. Aku yang dah nak jadi mak budak ni pun, gila pink macam ngan hape. Kalau boleh semua nak pink. Laptop, purse, handbag, sarung bantal busuk, cadar habih semua pink. Esok esok kahwin pun nak kaler pink. *Siap sedia lah insan bertuah tu. Ceq mintak maap awal-awal naa even taktau sapa lagi.* Haaa
Ni anak anak akak tu. Btw, jom lah singgah blog akak ni. Akak ni newbie lagi. Jom tegur tegur follow follow dia dekat SINI ya ^^ Akak, thanks ya for being such a lovely and friendly sista :) Keep in touch :*
So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*
By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI.
Handsome handsome nak kemana bang? 

12 comments:

  1. lawa lah.. cute gitu ada 2 ekor hello kitty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh^^ Akak tu minat sangat hello kitty ^^

      Delete
  2. Wahhhh. Siyes cantekkk aii Sis Aimi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje. Cuma susah nak ajar online la. Try google. Banyak tutorial ada :)

      Delete
  3. cantikkkkk..! lembut jer warna utk teratak ummi =)

    ReplyDelete
  4. Hmm, hello kitty ek? Comel apa. Tapi rasanya tweety bird lagi comel.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...