HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #6

Huh legaaa. Dah siap ^^
Assalamualaikum guys :) Harini settle satu lagi blog. Blog Fatihah Fazlin. Jom jalan jalan dekat blog dia kat SINI. Dia pun ada buat entri pasal blog berwajah baru dia dekat SINI. Terharu I ^^ Hahaha.

Dear, sorry kalau ada terkurang apa apa and thanks for the great friendliness of yours. Thanks sebab ambik service kita^^ Nanti recommend dekat kawan kawan ya :)
So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*
By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI. Baca entry sweet ni ^^
"Bahagia tak semestinya perlu berdua." - Mawar, 2014.
Amboi sangat caption tu. Jangan sedih. Takde orang kisah pun. Got to go. Another blog to go. Much love, Mawar.

12 comments:

  1. salam..singgah blogwalking sini. cantik jugak design awak ye. Nanti saya pm, tengah fikir nak design apa nih..hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih kak :) Okay, saya tunggu ^^

      Delete
  2. Zumal pun nak buat juga yer Aimi... Insha Allah lepas Sukma ni yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orait. Aimi tunggu. Pape pm k ^^


      P/s : Sukma bila? Haha

      Delete
  3. cantik... :) comel.. tengok je lah header comel mama tu.. hihi

    ReplyDelete
  4. Cantik... akak suke lah kaler & header belog nih...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...