HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #7


Assalamualaikum guys. Harini nak cerita pasal blog kak Isma Adeliya. Akak ni punya blog penuh dengan novel online and cerpen. Seronok kerja dengan akak ni ^^ Bercakap pasal novel online, Pelangi Cinta aku haritu tergantung macam tu je. Entah. Tak sempat nak sambung. Busy and takleh nak grab mood dah cintancintun ni. Ehem. So sapa sapa yang minat baca novel tu boleh ke SINI tengok novel Saat Kau Lafazkan dan Jangan Ganggu Buah Hatiku.


So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*
By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI. Baca entry sweet ni ^^
"Yang cari penyakit itu hati, mengapa perut disiksa mati?"
 - Mawar, 2014. #PuisiMawar
Till then. Love you, readers ^^

8 comments:

  1. wahh cantiklaa..
    purple gituu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ^^ Amboi minat sangat dia kaler purple :)

      Delete
  2. Hi, bagaimana saya boleh buat tempahan edit blog saya? Boleh tak awak email saya di thatspoiltbrat@gmail.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. Wow cantik! Suka sesangat. Ewah tuan punya blog yg sgt bangga dgn wajah baru blog pun nak comment. Thank you very much dear. It was fun working with you. Terima kasih juga promotekan SKL dan JGBH. You are splendidly awesome girl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak. It was fun working with you tooo. Pujian yang last tu, amboi blushing kita kak ^^ Haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...