HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #8

Assalamualaikum guys. Baru lepas siapkan blog Kak Yon ^^ Daripada pagi tadi duk mengadap laptop aje. Berperang dengan coding, bercinta dengan Adobe Photoshop. Amboi amboi amboi. Haha^^

Amacam okay dak? Color purple. Personally, I love the header. Entah taktau kenapa. Heheh^^ But then akak tu nak yang simple je. Jadilah macam ni (bawah). Akak, thanks sebab guna service saya kak :) Sorry kalau ada yang kurang ^^ And sorry for the inconvenience :(


So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*
By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI. Baca entry sweet ni ^^
Sing me a lullaby, baby.

11 comments:

  1. Wah..nice template dan kerja yang bagus. (y) Dua2 header lawa actually.. tapi klu y atas bila dah letak iklan seme, mesti nmpak meriah sangat..

    ReplyDelete
  2. Comel...sgt2 kaler ni, i like... nt ad rezeki i mntk u edit blog page i pulak ye dik :)

    ReplyDelete
  3. Wa wawawa.. cantik.. rasa macam nak buat blog satu lagi suh aimi edit... ajar la kita edit belog yunk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Explore tutorial je. Nanti lama lama biasa lah :) Aimi pun merangkak lagi yang ^^ Nak ajar boleh, tapi best depan depan lah ^^

      Delete
  4. salam..leh edit kn blog ak x..mcm mner ngn harge..sori ak noob skit psl tech neh..huhu

    ReplyDelete
  5. salam Aimi..
    terimakasih tolong editkan blog akak..simple n cantik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...