HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #9

Assalamualaikum guys. Nak cerita pasal blog yang baru settle semalam. Blog budak Khairul Anaam ni. (Sedap je aku budakkan dia, padahai tua dah. Eh :p) Serius cakap aku risau ter'pondan'kan blog dia je sebab selalu edit blog gegirl kan. Naseb baik takde terselit kaler pink dalam blog dia. Haha^^
So, jom lah blogwalking ke blog KhairulAnaam.
*Sekarang tengah in process edit blog kawan sekolah aku dulu. And maybe aku available sampai 7/6/2014. Lepas daripada tu aku tak janji, takut busy and tak sempat :( Kalau ambik order pun, maybe limited.
So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter. Aku boring takde kerja cuti cuti ni. Asyik terbongkang aje dekat rumah ni ha -.- *Seperti biasa ayat kopipes dari entri lama*
By the way, aku ada sponsor satu giveaway ni, jom ler join. Meh click SINI. Baca entry sweet ni ^^

10 comments:

  1. Siap cepat2... nanti dah bz, tak terlayan.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Header dia header dia. Huwaa pengsan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aum. Header eyja nanti ye. Tengah busy ni :(

      Delete
  3. Cantik hasil kerja Aimi. Tak nampak kepondanan langsung. Kemachoan, kejejakaan, kejantanan aje yang nampak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Jantan ye kak? ^^ Ngeh3. Thank you ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...