HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Wishlist: Publish A Book.

Susun bait aksara buat aku rasa, terlepas dari siksa neraka sendiri cipta. Susun bait aksara buat aku rasa, bagai indah terawangan di syurga. Susun bait aksara buat aku rasa, tak jemu berkhayal di kapas awan dunia. 

Aku tak tahu lah sejak bila aku minat menulis ni. Sebab dari dulu, dari zaman pakai baju sekolah lagi aku minat writing. Tak kira in English or Malay language. Nak cakap nya aku ni minat sangat menulis, try lah engkorang tengok buku karangan BM aku time form five dulu. Haa aku paling minat soalan buat karang enam muka surat penuh. Tu memang favourite aku. Kengkadang prep malam dua jam tu memang habis buat esei je. Tu baru esei, kerja lain tak siap lagi time prep tu selalunye. Heheh^^
Then, bila dah create blog bagai. Lagi la tambah berkembang minat menulis ni. Kalau scroll archive blog dulu dulu mesti gelak, memang budak budak habis entri-entri aku. Jangan risau. Dah awal awal lagi aku delete archive dulu-dulu. But actually blog ni second blog aku. Blog dulu dah taktahu kemana.
Bila dah masuk uni, pernah terbaca sekali poetry book. Teruih minat tulis poetry pulak. Minat poetry dari dulu tapi dulu just search dekat internet je. Takde lah sampai beli beli poetry book bagai. Tapi sekarang lain pulak jadiknya. 
Ambik hengko gambau giant size aku bagi. Heheh^^
So, kalau korang nak try menceburi genre alternatif urban punya bahan bacaan. Try lah baca buku-buku LejenPress, SangFreudPress, SelutPress, RabakLit, BukuFixi and banyak lagi. For certain reason, aku rasa every single soul yang berkait dengan genre ni; tak kira penulis penerbit or pembaca buku-buku alternatif urban ni tersangatlah cool, hebat and special bagi aku.
 Add to wishlist: Publish A Book. 

 Cam biasa. Belanja gambau pakwe. Takleh comel lagi ke -.-


Perlukan servis editing blog? PM or DM me okay :) | Baca entry ni. Ada budak kiut kiut. Hee^^ | Kita ade boyfie baru. Ha sini :) | Eeeee phobia :( | #PuisiMawar | Mawar/ Arjuna

12 comments:

  1. In Shaa Allah, mudah2an ada rezekinya tu nanti...

    ReplyDelete
  2. sama mcm syira..jom publish sama2..hehe

    ReplyDelete
  3. Moga Aimi terus sukses dalam berpuisi yer :)

    ReplyDelete
  4. Hehehe untunglah minat menulis dari kecil. Ena minat melukis dari kecil. Memang ena ni dunia arts sejak dulu lagi. Tp bab membaca sastera sastera ni tak suka. Sebab tu paling tak suka subjek sejarah dengan bahasa dahulu ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh. Untunglah pandai melukis. Aimi reti sikit2 je. Subjek bahasa dengan sejarah lah yang paling minat dulu time sekolah. Science maths memang out. Haha. Sbb tu skrg kat uni ambik English^^

      Delete
  5. Puisi oh puisi...boleh hilangkan stress :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...