HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Blogger Guy

Assalamualaikum guys. Today was such a hectic day for me. Aku taktau tang mana yang busy nya, tapi aku penat gila nak mampus even duduk goyang kaki je dekat rumah ni. Goyang kaki sambil duduk atas kerusi bos mengadap laptop depan coding. Tak pelik lah kalau aku penat kan. 

So, untuk menghilangkan kejap penat, cramp cramp bahu ni, aku pun fly ler ke blog Anasyg. Fly hengko. Ingatkan sekejap je nak lepak situ, sekali terdistract sebab aku melekat baca blovel dia. Blovel? Blog + Novel. Kot. 

Aku baca Unscripted. Jaz dengan Lis. Aku suka cerita cinta yang cakap tak guna I you sayang bie bagai, aku suka yang cakap guna aku kau. I mean, weh benda biasa bagi aku panggil sayang bie etc ni. Cool sikit aku kau ni, lepak je bunyi. Instead of saying saya cinta kamu (wtf), dia guna ayat lain yang takde guna that cintan cintun words but then kau tahu yang orang tu nak cakap that he/ she loves someone. So much.

Aku dah pencen dah baca novel jenjiwang aku cinta padamu wo ai ni ailebiyu bagai ni. Malas dah nak mengkaratkan diri. But them kalau poems, aku layan. I love poems. Lagi tinggi degree of rusting (lagi karat), lagi aku suka. Haha. Rusting. Ko ingat chemistry ke syafiqah oi. Mohon accept hypothesis aku ni -.- So, kalau korang lepak dekat blog budak Anas ni, korang boleh baca blovel dia; Home | Unscripted | Violet Kuning

Blog dia pun simple je which aku suka. Putih. Simple. Biasa lah blog lelaki , takkan ler nak jejambu macam blog pink aku ni kan -.- Haritu aku ada cerita pasal blog Nini. Dekat entri ini. Seems like aku suka buat entry pasal blog orang lain. Macam mana aku pilih? Ada buat contest ga segmen bagai ke? Oh tidak, ini bukan sebab GA. Ini juga bukan kes bodek membodek, makan suap mahupun makan suap guna kaki. Ni kes aku ikhlas terpikat melting ting ting ting dengan blog dan tuan punya blog. #Eh So, apa tunggu lagi. Moh ler kita ke blog Anas. ANASYG. Btw anas, salam perkenalan ya. *Ceh padahal bukan baru follow blog dia pun, lama dah rasa*

Rajin pulak aku update entri bebanyak. Till then. Much love

8 comments:

  1. Blovel? Memang ade ke term tu? Hehe..
    * Staf akak pun ade sorang yang ber aku-kau je ngan wife die. Ok je rasenyer..panggil ape pun xkesah asal respect tu tetap ade.

    ReplyDelete
  2. blogger guy yg jiwang jarang nk jumpa la yunk.. nnti nk terjah :)

    ReplyDelete
  3. (=^..^=) blushing 30saat. Haha, terima kasih Aimi, sudi singgah, lepak, baca. :) Anas selalu baca entry2 Aimi, tu yg terasa nak acah2 menulis jugak tu. anyhoo-terima kasih sekali lagi. *Salam perkenalan gak. yes, walaupun dh lama sgt dh follow blog ni. hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe.. x beberapa suka baca novel. ^_^

    ReplyDelete
  5. kirim salam admin blog yang comel :D hehehe


    Lelaki minum darah dari kepala yang dipenggal – Saksi pembunuhan budak di Sungai Kelang
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/lelaki-minum-darah-dari-kepala-yang.html

    Yakin Adegan Kemban Sharifah Sakinah Diterima Penonton
    http://syokbah.com/adegan-kemban-sharifah-sakinah-diterima/

    ReplyDelete
  6. Er macam bercinta dlm blog jer bunyinye

    ReplyDelete
  7. Salam Aimi,
    singgah sekejap kat sini..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...