HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Liebster Award #4 #5


Assalamualaikum guys. Penat jugak practical ni. Aku dah mengantuk dah ni. Jam baru pukul 10. Adoi lahai. Sakit jiwa sungguh cenggini. Nanti lain kali update pasal practical ya. Malam ni sempat jawab Liebster Award je. Tu pun tak create soalan and tag others. And thanks ye sebab tag :)

Liebster Award #4 | Izzati

1. What is your first impression to my blog? Be truth and no harm okay.
Simple. I love it. My idea of grey colour is always right. It looks elegant.

2. What's on your mind right now?
Been thinking about tomorrow. A lot of things that need to be settled. And pikir macam mana nak curik masa untuk edit blog yang belum siap lagi. Pening ho -.-

3. Family or Friend? Why?
Family. Because I love them. Btw, my friends are like family too.

4. Describe your lovely blog in 3 words // dibenarkan naik lif tekan sendiri.
Pinky, pinky and pinky. (Tak sanggup nak naik lif tekan sendiri. Awak ler tolong tekankan yer^^)

5. What is the brand of your skin care products?
Garnier Sakura.

6. What is your favorite music genre? 
Country (Taylor Swift songs) and Kpop.

7. Describe your life in not more than 150 words // kalau lepas jawab soalan ni, insyaAllah exam akan datang dapat cemerlang.
Hidup aku? Hitam putih yang konon diwarna terang dengan pelangi. Nampak macam happy tapi dalam? TAKDA APA APA.

8. State your blog's url and describe why you choose that kind of url.
aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com / Because it's my own name.

9. State your 5 favorite blogs.

Baby | Handsome | Bucuk | Manja | Sayang 

10. State 5 blogs that can light up your day.
A pinky blog. A blog full with kpop thingy (*Mohon bertaubat). Blog pakwe pakwe handsome (Aumm). Blog saya. Blog awak. #Eh

11. Who is your main idol?
Of course my parents.

Liebster Award #5 | Sakura

1. Dari mana asal usul mu. Haha
Nak kena bukak balik kitab salasilah hidup aku ni. Banyak nau pindah. Lupa dah. Selangor.

2. Suka makan pedas ke tidak ?
Suka tapi tak boleh makan. Kalau tak nanti aku berkampung ler dalam bilik ayor.

3. Senaraikan 3 perkataan "KEDAH" yang korang suka dengar. ^^
Baqhang. Baqhang. Baqhang. Haha. Acceptable?

4. Suka movie eng/korea/melayu?
English and Korean movies.

5. Smartphone yang menjadi idaman korang.
Samsung Galaxy Note 3 (yang color pink) and Iphone 5s 

6. Tempat honeymoon dengan yang tersayang. Hehe
Maldives and Jeju-do.

7. Target nak berumah tangga bila ?
Bila sampai seru. Entah lah. Aku tak nampak lagi bayang bayang future kahwin kahwin ni. Bakal pun tak ketemuan lagi. Payah nak cari muka macam Choi Jin Hyuk ni :( Haha. Soulmate, bila nak mai? 

8. Paling lewat tido pukul berapa ?
Lepas subuh. Selalu nya time time edit blog.

9. Minat bersukan atau tak ? Kenapa ?
Kadang kadang. Ikut mood. Sebab, malaih.

10. Apa perasaan kalau kena marah face to face ?
Perasaan menyirap bandung. Haha. Perasaan nak menampar pun ada gak mai.

11. Kata kata semangat untuk sye sempena sem baru ni. Hehe.
Belajor rajin-rajin. Kahwin nanti jemput aku. Nak meja VVVVVVVVVVVVVIP okeh!

Till we meet again. Goodnight^^ Zzzzzzzzzzz

4 comments:

  1. saya kena tag dekat hensem :) seronok, aimi, *oh btw, anas dah praktikkan, panggil nama aimi dgn short-slang E-MI :) comey. buleh doq?

    ReplyDelete
  2. Cakkkk. Hihihihi seronok nya blog buruk saya dimentioned. Wahhhh. Suka suka suka. Terima kasih sebab masih lagi hargai eyja dan blog. Sayang aimi. Muah muahmuah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Buruk apa nya. Comel gilaaa kut.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...