HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Perkhabaran Penting.


Disini aku nak bagi perkhabaran sikit. Aku takleh nak edit blog dah angkara modem dipanah petir. Ya allah sedih tau dak. Adik ai tu ler. Tengok live streaming sukma time kekilat petang dua hari lepas. Dia tu gila takraw. Memang ko jangan ler harap dia nak let go cemtu je chance nak tengok kan.

Tak lupa juga kekecewaan aku sebab takleh nak blog walking dekat blog adik adik kesayangan mahupun abang we abang we kesayangan (pakwe) hahaha gila. Mahap. *behave yourself behave yourself* And sesapa yang tinggalkan trace dekat shoutbox nak suruh follow back ke singgah visit balik ke, gua mintak mahap sesangat tak boleh nak lakukan sedemikian. Mahap ye sayang sayang sekalian ❤

So nak bagitahu korang aku sihat sihat aje. Eceh macam lah orang nak tahu. And service aku maybe akan disambung lepas aku start practical. Akak yang dah bank in tu, tunggu ya kak.


Muka aku di sensored sebab terlampau amat sangatlah sakai dan melanggar etika dan moral kemanusiaan. #ehh. Almaklumlah tak potogenik kan. Tapi nak gak upload gambau ni nak tunjuk adik gua yang titiber nampak handsome mengalahkan hero hindustang ni. Nak cakap hero korea tak boleh, gelap! Hahahahahahaha. Mahap! So aku sebagai seorang kakak yang penyayang memahami lagi berperikemanusiaan (puji diri sekali sekala takpe jahh) pun upload lah gambar ni dekat blog kesayangan ni. Ehee. ❤

Update guna tab. Takleh panjang panjang. Buat sakit hati je, jahh . Korang datang lah blogwalk sokmo even aku tak update pun. Jenguk jenguk lah blog aku takut dia boring keseorangan. Tuan dia tak dapek nak jaga sangat. Till then. Much love, Aimi Syafiqah.

18 comments:

  1. haha. sayang benor tuannya kat blog ni. ^_^,Untung la dapat tuan sebegini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Ofkos ler sayang. Ni jee satu satunya buah hati yang ada ;)

      Delete
  2. tak apa, we will always be here... ^_^

    ReplyDelete
  3. nanti tenet dah ok dtg blog akk k...hhee

    ReplyDelete
  4. huk aloh... cepat2 la sambung perkhidmatan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Nak tu memang nak cepat. Tapii...

      *Sedih

      Delete
  5. nnti along lak wat kat adik ,, nk x bau ketiak along yg SANGAT la wangi nie , hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahahahahahaha. Takleh nak bayang wangi dia tu long oii. Haha

      Delete
  6. jgn lupa singgah blog syira..ada ga jun

    ReplyDelete
  7. Ha tinggi nye adik aimi..dah rupa abang

    ReplyDelete
  8. Putihnya sayang saya ni. Tapi adikmu tatap manjadi pujaan hatiku. Aumm ~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...