HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #11


Assalamualaikum guys. Ahh tak kira. Nak update jugak jugak jugak even busy pun. Even taktahu nak update apa pun sebenarnya. Sebenornya takde lah busy mana. Busy sikit je kerja, benda lain nya yang busy banyak. Edit blog and buat roti / sample kuih raya with my aunt. *Seriously, nak pi jenjalan* Muehehehe.

So, haritu edit blog this girl, Syahirah Ali. Jom ler ke blog dia. Ini blog baru rasanya. Kalau rajin tekanlah button follow ye ^^ Dia nak kaler baby blue. Shoutbox dia tu sebenarnya hide. Features baru. STATUS BOX. Macam I punya tuuuu. Heee
Hide Shoubox

When Clicked

Nak sambung edit another blog pulak. Till we meet again here. Much love, Aimi.

20 comments:

  1. comel!! hehehe suka tengok design aimi

    ReplyDelete
  2. comelnya la haiiii,, untngla pandai edit and kreatif,, jeleeessssyyy

    ReplyDelete
  3. Cantik lah kak Aimi edit blog, untunglah pandai edit kan :)

    ReplyDelete
  4. allah apa kreatif sangat awak ni. hehe good luck in future dear :)

    ReplyDelete
  5. cunnn! blog aimi ni pun cantikkk.. sejuk je mata memandangg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much for the compliment ^^

      Delete
  6. Ahhh comelnya!


    **SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

    ReplyDelete
  7. salam hai sy nak tempah edit blog boleh ..n brapa byrn nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh boleh. PM saya ya di https://www.facebook.com/aimi.acun ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...