HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tomorrow

Assalamualaikum guys. Bertabah aku bukak hotspot nak update blog kan. Muahahaha. Sayang maxis. School break package internet gempak gila. 10 ringgit untuk 5 hari, quota 2gb. Haaa. Sempat lah semalam aku layan The Return of Superman and download Roommate Episode 5 dekat baby kesayangan gua ni ^^ 'Baby baru'. Aum :* 

Esok dah. It's the day. Hari untuk lapor diri dekat company untuk internship. Hope that everything will be well. Berdebor wa cakap lu. Haritu tak menyempat sangat nak practical. Ye lah sebab nak habis cepat kan. Aku dah tak sabar nak balik UPSI tercinta dah. Huhu -.- So, it will be a long three months I guess. Practical dekat Kuantan. Wish me luck ye mengkomer ^^

Oh ya, aku kena tag tiga Liebster Award. Tiga rasanya. Nanti aku jawab ye sayang sayang sekalian. Sekarang tak menyempat. To those yang tanya pasal Blog Editing Service, maybe lusa aku start balik. Sorry kalau tak sempat nak entertain korang, tambah tambah dekat Facebook sebab aku tak bukak fb. Kalau kat Whatsapp tu tahan ler jugak ye dok.


BLOGGER GUY | 21 FACTS ABOUT | LIEBSTER AWARD | BLOG EDITING SERVICE | ACUN | WHAT'S INSIDE | PUISI MAWAR Till we meet again. Much love, Aimi Syafiqah  

2 comments:

  1. Hehe kesian aimi. Apapun semoga wifi ruma aimi cepat sembuh ye. Heheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...