HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

5 July 2014

Assalamualaikum guys. Today is July 5, 2014. So what's so special about July 5, 2014. It's my kiki's birthday. Okay cop cop, kiki ni orang kay. Bukan kucing :3 Heheh

"Saengil chukka hamnida. Saengil chukka hamnida. Saranghaneun uri kiki oppa. Saengil chukka hamnida."

Perasan korea kejap. Celup celup.

Dia ni one of my closest senior lah. Emm. My only close senior actually. Rapat dengan dia. But jarang contact but still rapat. You know like berbulan bulan tak contact, but still bila contact pergh kecoh tak hingat. Aku taktau lah mai mana nama Kiki ni. Tak hingat (Haa yang part ni amnesia sikit) And one more thing, he's the only one who calls me Mea. Ha pelik kan. Ceh. Mea tu a part of my email je pun. measyafiqa@gmail.com
Dulu rapat dengan dia sebab satu team Sidang Redaksi dekat MRSM Pengkalan Hulu. Sidang Redaksi ni team buat majalah sekolah gittew. Well, at first tak rapat pun but then jadi rapat sebab satu team pulak time nak buat Teacher's Day Celebration 2010. (Ingat pulak budak amnesia ni) Time tu lah rapatnye. Sampai lah sekarang. Dah empat tahun tak jumpa. Apak rindu du du du du. Jom lah jumpa!

Aku ni jenis tak open dengan orang. Serius. Payah sangat nak open dengan orang lain. Susah sangat. Serious ah. Aku mang amnesia bab bab birthday. Tapi kalau memang dengan yang special. Siap menyanyi lagu birthday lagi. Kan abg kan? Heheh.
So, happy birthday ki. Have a blast! May Allah bless you. May your wishes come true. Lebiuuuuu *ambui mulut ringan nya ilebiu awak* Takpe. Untuk kiki :p

MOHAMAD EKHMAL HISHAM BIN ROHIZAT
Happy birthday.
Happy birthday.
Happy birthday, ki.

Sapa sapa nak edit blog, boleh lah contact aku ya. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm aku di Facebook or dm aku di Twitter or thru wechat. Id: ikaasyafikaaNak duit raya? Jom join GA ni. Jom jom jom ^^ Klik SINI

12 comments:

  1. Happy birthday to him. Hehehehehe. May Allah bless

    ReplyDelete
  2. sanah helwah bt your friends..

    realiti, apabila kita rpt dgn seseorng itu akn mnybbkn semua perkara kita akn ingt.. truly bff

    ReplyDelete
  3. Wah cute orgnya..hahaha..ingtkan hari ulangtahun..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Ulangtahun kebenda nya kak nadia ui. Haha

      Delete
  4. happy belated birthday..comel lah dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you thank you *bagi pihak dia* :)

      Delete
  5. .__. Nama panggilan yang macam takde kaitan langsung dengan nama sebenar xD Ya, memang at first ingatkan kucing ^^"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. LOL. Kan. Macam takde kaitan. Tak ingat dah camner bleh panggil dia kiki.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...