HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Cacamarba


1 July 2014
Assalamualaikum guys. Jari ni dah menggeletor nak update blog tapi tak ada masa. Ye. Macam lah busy sangat. Busy tu idok. Penat. Duduk mengadap laptop dekat opis ni penat. Sama la macam mengedit blog. Nampak aje macam duduk saje saje mengadap laptop, tapi... Hmphhh.
Baru lepas baca entry Douglas, classmate terchenta. Ecewah^^ Dia story mory pasal internship dia. So, I'm thinking of telling you guys about my internship too. Saya buat dekat Kuantan. Dekat Kotasas Sdn Bhd. It's a property company but dekat office ni mainly house developing lah. Kut. Muehehe. Tu je?


Suka baca blog Douglas ni sebab dalam blog dia banyak gambau. Besau besau pulak tu. Ambui melaka sangat Syafiqah oi. Gambau, besau. Banyak gambar dia makan- makan. Suka. So ralit lah kejap tadi tekan button older post dia. Rindu. Konon. Haha. Lol


*iklan* *siaran tergendala*

2 July 2014
Sambung balik update. Sorry lah. Kena kacau semalam. Titiber kena edit blog and nak urgent. Ahem. Tak tidur malam lah jugek malam tadi. Tapi bestfriend punya kan, aku relakan. Acewah. Sebenarnya nak ajak korang semua join GA ni. Haaaa nak duit raya dak? *Sakan. Puasa baru empat hari dah citer duit raya* Eheh.

Klik SINI. Hadiah berjumlah RM 350 tunai. Saya, Cik Aimi Syafiqah adalah salah seorang penganjurnya. Meh nak tepek banner sikit.
*Comel pulak nampak banner gua buat ni* Naik lif tekan sendiri, seperti biasa. Dengan tak malunya. Mohon dimaapkan. Doodle credit to UKSworld ^^

Sorry lah entry ni cacamarba sikit. Main curi curi masa nak update, cenggini lah gayanya. Aku sekarang rasa macam nak tertonggeng terbalik dah. Huhu. Dah. Nak pi tolong mak incik buat kuih raya yang orang order. Then nak tengok Roommate Episode 9 then nak tidoq! Okay bye ^^ Muahhhh *bunyi tikus* Errr kbye :p



12 comments:

  1. Replies
    1. Haha. Itu ler. Tapi taktau lah apa yang di busy kan sangat tu :3

      Delete
  2. Semoga dipermudahkan ketika intership ye....

    ReplyDelete
  3. ok, nak masuk blog douglas, pastu nak ulang tengok citer Roommate eps 9 pastu nak tidor. *eh, nak tiru gak komen cacamarba dia. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila sila masuk blog douglas^^ Hee. Ambui nak tiru jugak kita :p Haha

      Delete
  4. Amboi bz bebeno adik comel akak nie.tak sempat nak singgah blog akak ye hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Busy sikit kak oi. Nanti aimi pergi melawat blog akak. Heheh

      Delete
  5. sekali sekala cacamarba tak mengapa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mintak mintak lah sekali sekala je. Kalau selalu taktauu ler. Heheh

      Delete
  6. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari Segmen Giveaway Duit Raya Gempak 2014 By Ainaa Roseberry.. Salam ramdhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sebab join GA Duit Raya Gempak 2014 ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...