HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Ceritera Ramadhan Ke-10

Lapar ye? ^^

Assalamualaikum guys. Sempat ke aku nak update ni? Tinggal lima minit je lagi. Huhu. Eh haa. Semalam kan I masak beef curry. Kari daging. *Ya Allah, tu pun nak update ke Syafiqah oi* Iya lah. Bagi kitchen's newbie macam I ni. Of course ler kena update. Sedap pulak tuuu. Eheh. Padahal tukang campak campak je. Makcik aku yang instruct, of course ler sedap. 

Tak sempat nak ambik gambau yang I masak semalam. Sebab duk bergelut dengan ulcer dekat bibir sexy ni. Lepaih berbuka, dalam before pukul 9 tu, aku teruih pengsan. Haa ni namanya catat sejarah. Mana pernah tidoq awal macam tu. Lepas tu bangun bangun, dah pagi. Hmphh.

Lepas tu, tadi kan I kena buat phone calls. Kena call 22 clinic panel. Ambik hengko. Tetengah puasa ni kan. Menderma suara kejalan yang benar -.- Serak habis. Call pulak cakap benda yang sama. "Saya dari Kotasas. Ada terima faks tak? Saya nak maklumkan tentang staff yang dah berhenti bla bla bla bla..." *dengan nada habis ayu* Omaigad! Confirm cayor. Heheh. Sekali ada sorang akak tu cakap,

"Ya puan. Kami dah terima puan." Dan setiap hujung ayatnya ada puan sampailah ke terima kasih, Puan. Bye.

Maigad. Bila masa pulaks I dapat title Puan ni. Puan kepada siapa ni. Ehem sangat. Heheh. Takpe kak. Tadahal lah. Panggil puan lepaih ni. Kut kut ler dapat jadi puan kan esok esok. *Aip aip*

Aku dah kata dah takdan lima minit nak update satu entri. Ni jelah ye. Esok esok kita ceghiter lagi. Nak balik masak untuk berbuka. Aiseh bunyi ke-rumah-tangga-an sangat. Ye dok, Anas? Byeeeeee^^

P/s: Selamat berbuka yer sayang sayang sekalian^^ Jangan lahap sangat nanti kang tak larat nak maghrib. Hihi

Nak duit raya? Jom join GA Duit Raya Gempak 2014 ni ^^ Aimi Syafiqah is one of the sponsors ^^ Klik banner ya :) For blog editing service, contact me through Facebook: https://www.facebook.com/aimi.acun | Twitter: https://twitter.com/AimiMiddleton | Wechat: ikaasyafikaa.


10 comments:

  1. wah, puan pandai masak beef curry. *gulungkan R itu. sekali lagi, beef cuRRy. :) hehe. untunglah semua org panggil puan dek kerana suara ayu. Selamat berbuka. Hey, roti jala masih tidak sampai2 apa cer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Apa roti jala roti jala haaa? Haha. Baru siap cuRRy nya jer. Roti jala nya lepaih raya kay. Haha^^

      Delete
  2. hahahahaah.. itu kan satu doa.. mne tahu tup2 taun depan da nak kawen kan?hikhik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. Doa doa kan lah ye :) #Ehh Haha

      Delete
  3. haha.. muka matured kot.. ades.. ok lagi puan.. ni ade dokter panggil wawa kakak --"

    Entry terbaru: Cara-cara membuat mc' flurry^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...