HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

#OfficiallyTwenty

Ada gaya budak umoq doploh dak? Baik cakap ada.

Assalamualaikum guys. I am officially twenty years old. Sounds tua much. Bangka. Dah masuk geng geng twenties. No more sweet belasan tahun. Eh don't worry, even dah angka dua didepan pun still sweet jahh. Sebenarnya kalau nak betul betul accurate, pukul 12 tengah hari ni baru dua puloh. Tengah tengah hari rembang ko aku keluor.

By the way thank you so much for the birthday wishes. Like thanks thanks thanks a lot. Kenyang aku makan wish korang. Hihi. But most of all, I want to express my greatest gratitude to my mom for giving birth to me and take good care of me since I was little until now. Tak pernah rasa tak cukup kasih sayang pun. And thank you so much for giving me such a good education to the extend that I am able to be a mature young lady today. Nampak je macam bebudak, nampak je macam tak pernah serius, nampak je suka main-main but inside me I always am a lady. Think maturely. Think jelah, act nye idok pun -.-

I hope that I can do better in future. Thanks for everything mama and ayah. And sorry for every wrongdoings. Sorry untuk segala harapan yang tak tercapai. I'll do better sebagai seorang anak and kakak. I promise. Dont worry. Anak mama ni dah besau. Dah boleh pikiaq dah. Okay?^^

Ni nak tanya, boleh kahwin umur berapa ni? LOL (jangan risau. Tak kearah tu lagi. Hm hee) Pakwe takdak lagi. Boleh lah slow slow tolong cari kan dah :3

Ma, I choose to write here in this blog rather than reply directly to your text or giving you a call because macam biasa la. Malu. Dengan mak sendiri pun malu. But I'm sure she'll read this. By the way, thank you mom for giving me a life and thank you for your endless love. I love you.


P/s: Tak mengharapkan sangat wish daripada my mom (Tapi dia cepat aje, dah dapat dah pun birthday wish^^) because the most important thing is I need to thank her for giving me a life. Yes, rather than receiving a warm wishes from my mom, I am the one who should sent an appreciation message to her sebab giving birth to such a cute-lovey dovey-cun melecun girl. Syafiqah, jangan perasan. Hakikat nya kau macam belacan aje. (Untuk sapa yang tak biasa dengan aku, mesti dah kena cop kuat perasan aku ni) Kepada yang mengenali, I know you olls kenal I olls ni cemaner. Kan kan. Haha

P/s kepada p/s tadi: Tak sabar nak balik kampung petang ni ^^ Pakwe, mu tunggu aku datang kayy ^^ Projek Balik Raya 2014 (baca sini) Clue: Pakwe didalam gambar ataih tu :) Tak sabar dah nak date dengan dia xD

SELAMAT HARI RAYA. SALAM KOSONG KOSONG. SORRY KALAU TERKASAR BUDI BICARA, TERSENTUH TERGURIS RASA. MAAF ZAHIR BATIN.

14 comments:

  1. happy birthday anak sedara tiri

    ReplyDelete
  2. Lalala~Kita gengg~Happy birthday ^^,

    ReplyDelete
  3. happy birthday you., ^_^ eda komen sini

    ReplyDelete
  4. Happy birthday yer Aimi Syafiqah... Moga panjang umur dan murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  5. hapy birthday to u . . birthday kita nak dekat2 la . . muni 20/7 . . hehe semoga dipanjangkan umo dimurhkan rezeki yeah :)

    ReplyDelete
  6. tu la..sy pun single g dik oi.. sanah helwah

    ReplyDelete
  7. oh, birthday dia. :) Selamat Ulang Tahun Kelahiran yg ke 20 Aimi Syafiqah :)

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday aimi..kte sebaya..no more teen..:'(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...