HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Projek Raya 2014 (Part 1)

Assalamualaikum guys. Takmau ceghiter panjang panjang, takmau sembang banyak dah. Haha. Banyak nau projek aku raya tahun ni; projek balik raya la, projek kuih raya lah.

Calling orang orang Kuantan and yang dekat dekat dengan Kuantan (malas nak tengok peta, daerah apa yang dekat dengan Kuantan. Aku ni failed sikit geography) Pos takde. COD sahaja ya kesayangan. Di Kuantan ^^ *Meh lah beli. Boleh jumpa face to face. Hiks *

 Almond London (45pcs) RM25 HOT ITEM! 

Engkau nyah! Ni favourite aku ni. Coklat melimpah ruah. Coklat ni berkilat and sedap. So basically, berkilat tu purpose dia untuk improve appearence cookies kita ni lah kan. Serious. Cekelat ni sodap.

Samperit (45pcs) RM25 

Ice Cream (50pcs) RM25 HOT ITEM! 

Haa ni lagi satu nak cakap. Ni pun my favourite. Sebab? Sebab ada cekelat lah. Hihi. Jujur cakap, my aunt ni tak kedekut cekelat. Aku dengan dia lah yang tertonggeng terlungkup duk celup cookies ni dengan coklat. Every night. Salutan coklatnya tebal and puas hati lah makan coklat tu. Customer sebelum ni pun suka ^^ *gulp. Chocolate* Aku tetiap malam menahan napsu nak baham cekelat sebesen tu -.-

Chocolate Chips (50pcs) RM25 

Cornflakes (50pcs) RM25 

Kacang Peas (45pcs) RM25 NEW ITEM! 

My aunt dah sebelas tahun buat business cookies (kuih raya). Aku je baru tahun ni join dia. Tolong tolong dia kan. Ada jugak buat bun/ roti. Cake pun ada. Her moist choc (Y) Ni part time je. 'Cause it's her hobby. If orang orang Kuantan nak menempah, boleh lah contact kami.

PM or whatsapp or wechat if interested ya x) 

P/s: Bebudak POLISAS and UIA Kuantan, moh ler shopping kuih raya. Part 2 insyaallah akan menyusul kemudian. Untuk budak POLISAS and UIA Kuantan, boleh delivery (ikut batch) ^^

More cookies,
less price^^

Nak duit raya? Jom join GA Duit Raya Gempak 2014 ni ^^ Aimi Syafiqah is one of the sponsors ^^ Klik banner ya :) For blog editing service, contact me through Facebook https://www.facebook.com/aimi.acunTwitter https://twitter.com/AimiMiddleton. Wechat: ikaasyafikaa.



12 comments:

  1. Alamak emi...kruk2 perut ai tengok cookies2 ni, Sila COD Selangor sekarang. ahaha. :)

    ReplyDelete
  2. comel sangat ur label tu laaa... secomel layout blog ni... bleh tempah layout blog tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat sangat sangat ^^ Pm or DM. Nak whatsapp or wechat pun boleh ^^ ID: ikaasyafikaa

      Delete
  3. Post kat ena satu almond london tu aimi.. hehehehehe

    ReplyDelete
  4. semoga dimurahkan rezeki di bulan Ramadhan ni.. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  5. ok,nampak sedap giler biskut tu,nak2 almond london,aummm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...