HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #12


Assalamualaikum guys. Serius dah takde mood nak kerja. Nak balik kampung TT_TT Tak sabar. Huuuu. Nak makan lemang. Lemang tepung cicah rendang tok. Apak sedap *terliur* Banyak aku ngidam raya ni. Kuih raya dah boring sebab tetiap malam kerja mengunyap kuih --' Hee. Yelah. Dah tertonggeng terlungkup tetiap malam mengadap kuih raya. Aku yang muda remaja ni pun dah rasa sakit sakit sendi. Sakit pinggang, sakit lutut, sakit belakang. Dah macam warga emas dah -.-

Duduk opis ni pun dah macam cekodok. Dengar lagu raya pun sedih. Kalau selak newspaper tu takyah cerita lah. Sedih baca pasal MH17 and Gaza. Hm. Haa. Haritu ada edit satu blog ni. Dia mintak blog color purple and looks girlish. So, I did. Purple. And girlish. Jom terjah sini ^^ SINI Haa lepastu scroll lah korang sampai ke bawah yeee. Hee.


Takmau edit blog ka? Kalau nak, pm kat Facebook or dm kat Twitter kayy ^^ Kalau nak email pun boleh: measyafiqa@gmail.com tapi kalau email takut tak perasan pulak. Haa wechat wechat, ID: ikaasyafikaa. Okay? Settle? ^^

And then, sebab aku boring amat, aku pun buat lah header untuk dua bloggers kesayangan. Mama and Nick. Ecehh. Nik ^^ Tapi aku buat simple jelah. Bukan terer sangat pun.



Tak sabarnya nak balik kampung. Serius. Nak lemang. Please TT_TT

12 comments:

  1. Wiwiwi.. rezeki bulan posa ! muahhhhahaha

    ReplyDelete
  2. Lepas raya cadang nak full edit.. Kasi tukar semua, hihi.. Suruh cik aimi buatkan,.. Tapi mama bayarlah... Haha

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya. Hihihi. Nanti balik raya isi perut penuh penuh lemang oke! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Of course I will ^^ Selamat hari raya too ^^

      Delete
  4. Wah....cantik header tu...btw pasal lemang tu mmg best mkn dgn rendang..
    Masa raya je rasanya dapat rasa lemang+rendang..

    ReplyDelete
  5. pandai adik akak nk boleh dak hihiii..

    ReplyDelete
  6. hai aimi:) tenks for edit belog kite tau...niceee.. i loikee... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...