HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Kembali Pulang

Kekasih yang dulu hilang, kini dia telah kembali pulang. 
*acah acah karok jamban kejap*
Assalamualaikum guys. Ada cerita sedih happened to me and my cinta. Eceh, my cinta you. Sejak bila tahh gua ada cinta cinta ni.
So, me and my cinta ni rapat gegiler. Selalu ada time happy and sad. Selalu teman tidur tiap tiap malam. Siap peluk ketat kau. Taknak lepas. Pergi mana mana siap usung lagi, balik kampung, pergi rumah sewa, cuti jenjalan mana mana mesti berkepit dengan dia. *Loving konon*
But then, time balik raya haritu, aku tertinggal dia dekat kampung. Kau tahu, tiap tiap kali pergi mana mana, dia lah paling paling aku ingat. Sebelum balik, dia lah yang first aku check so that, I won't leave him anywhere.



Semalam dia sampai. My mom post him guna pos laju. Tak sampai 24 hours dah sampai Kuantan. Ni sayang pos laju ni. *Mana tak laju nya, dekat depan bungkusan tu siap tulis URGENT lagi hah*




Bantal busuk weh bantal busuk. He is my one and only bantal busuk. Motif guna ‘he/ him’? Saje nak kontrobesi kontrobesi sikit. Aku dengan dia berkepit since aku kecik lagi. Tak pernah berpisah. Ingat kan takpe lah kan tertinggal haritu but surprisingly tiga malam aku tak lena. Pukul 2, pukul 3, pukul 4 aku tersedar. Nampak kan parah dia tu cemaner?
Malam tadi aku bukan tidur, aku pengsan gamaknya. Tak sedar apa apa until pagi.
So, aku teka bila kawin esok esok pun still tak boleh nak berpisah jugak? *Emm yeker?* Cemaner ni encik husband? Hiks.
Kekasih yang dulu hilang, kini dia telah kembali pulang.
P/s: Mohon maaf atas kebangangan entri yang tak dapat dibendung lagi oleh penulis aimisyafiqah.com -.- I really miss my cinta so much <3

22 comments:

  1. hahaha bantal busuk ngupenye.. ekekekeke... comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muehehe. Yela. Bantal busuk kita laaaa ^^

      Delete
  2. hehe ad jgk ye smpi mcm ni?? ish, xbiasa ad bntl2 busuk ni ape perasaan eh?

    ReplyDelete
  3. teringat penyanyi mas idayu ... juga x blh tertinggal bantal busyuk .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape kaitan dengan mas idayu sis? Tak paham :3 Heee

      Delete
  4. Susah kan bila berpisah dgn bantal busuk. I know that feeling. hehe

    EH, singgah and follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe. Susah giler. Huhu.

      Thanks sudi singgah ^^

      Delete
  5. eh..eda pun ade jugak perangai mcm tu..sampai bantal tu hancur..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. I know right. Mesti sampai hancur. Haha

      Delete
  6. takpe saya maafkan, entry masih logik akal dan dapat tarikan kerana kontrobesi2 saudari. *berciciran lari curi bantal ko mi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahaha. Ko jangannnn nass. Kalau dapat, aku sepuk kau nanti :p Haha

      Delete
  7. Sampai camtu penangan bantal busuk yer Aimi ^_^

    ReplyDelete
  8. So sweet masih pakai bantal busuk..comel je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sebab cakap comel. Haha. Selalu orang gelakkan aje kalau dah tua bangka still berbantal busuk. Heheh

      Delete
  9. eh dah sweet twenty pom still berbantal busuk..hehe..
    x pe janji bahagia x kaco org pon kan...
    selamat berkenalan..

    jom singgah ke blog sy..
    www.ainkaswa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Suka ayat janji bahagia tu ;)

      Thanks sudi singgah ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...