HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Owner Raya, Blog Pun Raya

Assalamualaikum my dearest readers. Sakan sungguh blog aku bercuti. Ni pun update sebab Anas tanya mana entri raya. Kalau tak malas nak update. Hihi. Entah nak kata mood raya tak habis lagi, memang dah tak beraya dah. Keroje. Just busy dengan preparation untuk Advisor Evaluation. Semalam lecturer datang company untuk observe kita and Alhamdulillah everything went well yesterday. Mula mula nervous tak agak time tunggu dia mai. Habis sakit perut nak muntah semua mai. Lepastu tangan sejuk muka pucat. Nasib baik lah takde pape. Okay je semalam^^ 

So, nak kena cerita pasal raya lah ni ye dok? (Dah Anas mintak entri raya kan) So, overall raya tahun ni was okay, so-so. Why? Because on the first eid, aku kena resdung. So tengah hari tu, lepas makan ubat, tidur sampai ke petang. Pengsan gua teka. So, tak beraya lah den. *Sobsobs*


Second eid baru pergi raya. Rumah junior time dekat sekolah rendah, Ajoi. His brother, Haikal is my bro’s ex-classmate time sekolah rendah. We went to the same school but then tak sekali sebab batch jauh. Beraya satu rumah je, tapi dekat tiga jam dekat rumah tu. Buat apa lama lama? Jangan tanya aku. *Beraya sakan der. Jejak kasih kateko* Haa. Ni lah pakwe nya (dalam gambar atas). Yang dalam entri projek balik raya with pakwe tu. Ingat? Ni lah dia. Abang aku je pun. Syafiq. Hihi *Pakwe sangat*

Third eid pergi rumah cikgu sekolah rendah^^ Cikgu Masitah ^^ Oh ya. Thanks for the kad raya from blogger retis kesayangan gua, Ainaa Roseberry ^^ *Gambar takde. Sebab kad kat rumah, sekarang kat office.* And thanks jugak to those pakciks and makciks yang bagi duit raya even though saya ni dah bangka. Hee

But then, aku rasa raya tahun ni yang paling beraya ialah PERUT aku. Makan tak hingat. Selera dinosaur mai tak kena masa. Lepas makan, makan. Lepas makan, makan lagi. Adeh. Tak banyak pun yang nak dicerita cuma satu je lah. Aku still kempunan nak makan lemang tepung. Takde orang buat pun time raya haritu. Sekian.

So, apa tunggu lagi. Kalau nak mencantikkan blog tapi tak reti or tak ade masa, busy kerja ke study ke, mai cepat cepat pm di  Facebook or dm di Twitter. Ataupun wechat je. ID: ikaasyafikaa ^^



Aku pun tak sure kenapa gambar atas ni macam ni. Bagak bagak semua gambar aku bagi. Haha. Bye ^^

13 comments:

  1. Bagak2?? hahahah Cantik baju raya aimi.. nice!!! Kirim salam kat adik aimi ye... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Bagak = Besor kalau tak silap. Entah. Haha. Will do ;)

      Delete
  2. selamat hari raya dear,,, .... nanti kita whatsapp ek..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Azwar and Ayuni: Thank you! And selamat hari raya too ^^

      Delete
  4. Wah, lama Aimi cuti mesti raya sakan yer ^_^

    ReplyDelete
  5. todia, todia, todia, sakan sangat beraya kan. sampai lupa tanggungjawab chuols kat blog. sian dia. *usap2 komputer. (eh, org pk lain ni) Kemain ko emi, makan mcm dinosor. badan camtu gak. mengundang pitnah nanti ko. baik ko besarkan badan sama kuantiti yg ko makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todia. Sedap kata weols yerr. Chuols tak sedor ke chuols pun sama lupa tanggungjawab dekat blog. Jarang sesangat update nya. Muahahaha. Ya. Sangat dinosaur selera aku :3 *Stress*

      Delete
  6. Replies
    1. Thank you and selamat hari raya too najiah ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...