HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Short Escape

Cherating.

Assalamualaikum guys. What a tiring day was yesterday. Penat yet enjoyful. Aku kena culik semalam. Ayat nak kontrobesi aje. Haha. Semalam lepak dengan memember practical. Selalu lepak kekejap je. Makan sembang membongek sambung kerja. But then semalam spend one day dengan diorang. Thanks bang syapik sebab ambik hantar saya budak kecik yang tak berapa rajin sangat nak melepak lepak ni *skema* Jangan nak aaaaaaaaabang sangat *tangan kebahu mata keatas*
Mula mula pi tengok movie, Into The Storm. Best! Thrill dia tu macam aku pulak yang tunggu nak kena dengan tornado tu. Senang citer, movie ni ajar yang,
“Tak kisah lah apa akan jadi dekat kita in future, as long kita bernafas. Kita hidup.”
Nak cakap kena bersyukur lah sebab kita still can breathe atas dunia ni. That tornado seems really scary duh. Yang paling penting sekali, Donnie handsome. Sekian.

Lepastu gerak pi Cherating. Around pukul empat sampai. Lepak lepak sembang hati ke hati, main air acah acah sweet, berlari berkejaran *overgila*, snap pictures lompat lompat tapi dah jatuh kedarat baru camera snap *cilakak*.

Mierra - Ika - Syafiq - Aee

Anak sape ni. Tolong la bawak balik. Kesian aku tengok ha.

Pastu on the way balik gi dinner dekat Teluk Chempedak pulak. Makan Chicken Chop and Apple Juice. Chicken Chop MYR5 only. Banyak. But then pedas. Aku lah yang tak tahan nya. Siap keluar air mata. Syafiq, Mira, Aee okay aje. Then, pi ambik angin kejap. Balik. Syafiq drop Mira and Aee and then hantar aku balik. Masuk rumah, terbongkang, pengsan. Sekian.

Thanks penculiks!

14 comments:

  1. seronok jalan2 yeee... comelnyer awak ni :) hehehe

    ReplyDelete
  2. chicken chop RM5? mcm tipu je...mcm tergoda nak pergi je. ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye betul. Meh lah Kuantan. Aku belanja :* Haha

      P/s: Kata nak comment 900 patah perkataan. Ni baru 12 words. #cedih

      Delete
    2. alah, ai tak mampu plak nak taip sampai 900 chuols.

      Delete
  3. once a while short escape memang mengujakan...

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete
  5. Haha.. pengsan? Landing terus ni xD

    ReplyDelete
  6. best pantai cherating. lagi2 kalo gi beramai2.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...