HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Under Construction

Hello guys! This gonna be a short quick post. Been not updating this page for ages. There's so much things to talk about; about my recent escape, about one interesting eating place, about my customer design review etc but then mood kelaut. So just nak bagitau yang I'll be re-designing this blog's layout but will not be changing the blog's privacy which mean it will remain public during the construction. So kalau nampak benda benda bersepah in the mean time, harap mahap.


My cutest dear asked me to update something on this blog. So here it is. I update ni, pendek jela. Aci kan, Dougy? Haha. I miss UPSI so much. *oh ya, and everything in it. Hiks* 

Stay tune to check the final look of this blog soon  Kejadah nya kengkonon speaking london harini. Konon nak practise untuk MUET October 14 ni. Wish me luck, darlings. Help me out and like my page;


 PyqaDesign - Kengkonon Designer. 

PyqaDesign - Kengkonon Designer


Assalamualaikum guys. Harini I nak mempromote bisness I olls yang sebenarnya dah lama dah running. So called business. I provide service for blog editing service (simple and washed template), logo and banner (new service).  Contoh blog yang pernah di edit boleh tengok dekat SINI.

Kenapa pilih PYQADESIGN ?
First of all, the first PYQA tu takdak langsung kaitan dengan sejenis binatang peliharaan kegemaran korang time bebudak dulu yakni PIKACHU. PYQA = SYAFIQAH . Mengada padahal takde orang pernah panggil aku PIKA pun. IKA adelewwww *tumbuk sedas please*

Kenapa banyak sangat kenapa ni? Huhu. Gakgak *agakagak* hengkorang boleh maju dah bisness ai ni. Haa alang-alang I olls dah terpromote bisnes sendiri ni. Disini hendak jugak I olls terangkan cecara *cara-cara* nak submit order untuk I olls design kan blog korang.


First, contact me. Tak kira lah macam mana macam mana pun, bagaimanapun anda tidak digalakkan menghantar sebarang surat menyurat melayang bagai. Membazir tenaga abam posmen je. Kindly email (puqadesign@gmail.com) or leave a private message at FB or Twitter. Tapi kalau korang nak kan reply yang cekap, pantas dan efisien, maka hendaklah korang wechat or whatsapp I olls. Number ada dalam logo atas (business matters only). Laju je I olls akan insya allah reply melainkan I olls membongkang tidur atau pun busy di office.

Then, kita akan discuss kan macam mana blog encik-encik dan puan-puan akan diedit. Design 100% atas keputusan owner blog melainkan owner mintak consultation dari saya, seorang yang kengkonon nya freelance blog designer ni.

Then, hendaklah tuan puan tinggalkan email dan password tuan puan untuk memudahkan kerja kerja mendesign blog tersebut. Jikalau *apak purba bahasa*, jikalau tuan puan tak berapa nak percayakan I olls, tentuan dan pempuan boleh lah secure kan dulu password dengan menukar ke 'abc123' ataupun yang sewaktu dengan nya.

Untuk maklumat tentuan dan pempuan, saya dah pegang terlampau banyak email dan password, jadinya dengan password password saya sekali saya kengkadang amnesia. Al maklum lah, autosave ken -,-

Ha, then I olls edit sampai tentuan dan pempuan puas hati. The end. Oh ya, payment perlu dibuat before kerja mengedit dijalan kan. Tapi apa-apa pun, just contact me first. Kita sembang dulu macam mana. Apa yang boleh di adjust, kita adjust kan (design and harga)

Okay penat  membebel. Mahap panjang sangat entri. Pardon my purba-skematik-karut marut bahasa. Tonggeng terbalik tatabahasa nya. Penyalahgunaan bahasa. Mahap. Till then, love.

P/s: Semalam dah update entri ni sebenarnya with my new look. But then ada coding clash. So tengah study balik. Revert to old template. Bila dah siap nanti, tukor ler balik. *Sedih*

STRESS SUNGGUH MELAYAN CODING NI. 

Tempahan Edit Blog #13

Hey guys. So this will be a short quick post. And yes, Assalamualaikum *lupa* 

So, this is week was a such hectic week. Selang sehari I need to follow my boss to Putrajaya regarding to some matters. And agak busy jugak dengan editing service. And ada permintaan untuk review bizshop and logo making but tak sempat nak ambik kut. Kalau boleh pun, maybe dua tiga minggu lagi. Next week my internship habis. Well, sebenar nya 29th August haritu dah habis but extend two weeks atas permintaan my supervisor.
So, sebelum lagi banyak aku merepek. Baik aku straight to the point. Baru je lepas edit satu blog ni. Simply Sweet. Dia nak blog ala ala blog Hazanis so I tried. And inilah hasil yang tak seberapa. Harap tuan blog suka. 

 Click picture to go to her blog. 

So, this is it. Hope you like it even tak se cun blog yang diharapkan.
Out of topic: To Syafiq and Mieerra ( my intern-mate) , thanks for the sweetest three months. Both of you leave such a great remarks on my internship. I had so much fun with kengkorang. Ada jodoh jumpa lagi ^^

For editing service, contact me: Facebook / Twitter / Email (measyafiqa@gmail.com) / Wechat (ikaasyafikaa) for business matters only. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...