HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

PyqaDesign - Kengkonon Designer


Assalamualaikum guys. Harini I nak mempromote bisness I olls yang sebenarnya dah lama dah running. So called business. I provide service for blog editing service (simple and washed template), logo and banner (new service).  Contoh blog yang pernah di edit boleh tengok dekat SINI.

Kenapa pilih PYQADESIGN ?
First of all, the first PYQA tu takdak langsung kaitan dengan sejenis binatang peliharaan kegemaran korang time bebudak dulu yakni PIKACHU. PYQA = SYAFIQAH . Mengada padahal takde orang pernah panggil aku PIKA pun. IKA adelewwww *tumbuk sedas please*

Kenapa banyak sangat kenapa ni? Huhu. Gakgak *agakagak* hengkorang boleh maju dah bisness ai ni. Haa alang-alang I olls dah terpromote bisnes sendiri ni. Disini hendak jugak I olls terangkan cecara *cara-cara* nak submit order untuk I olls design kan blog korang.


First, contact me. Tak kira lah macam mana macam mana pun, bagaimanapun anda tidak digalakkan menghantar sebarang surat menyurat melayang bagai. Membazir tenaga abam posmen je. Kindly email (puqadesign@gmail.com) or leave a private message at FB or Twitter. Tapi kalau korang nak kan reply yang cekap, pantas dan efisien, maka hendaklah korang wechat or whatsapp I olls. Number ada dalam logo atas (business matters only). Laju je I olls akan insya allah reply melainkan I olls membongkang tidur atau pun busy di office.

Then, kita akan discuss kan macam mana blog encik-encik dan puan-puan akan diedit. Design 100% atas keputusan owner blog melainkan owner mintak consultation dari saya, seorang yang kengkonon nya freelance blog designer ni.

Then, hendaklah tuan puan tinggalkan email dan password tuan puan untuk memudahkan kerja kerja mendesign blog tersebut. Jikalau *apak purba bahasa*, jikalau tuan puan tak berapa nak percayakan I olls, tentuan dan pempuan boleh lah secure kan dulu password dengan menukar ke 'abc123' ataupun yang sewaktu dengan nya.

Untuk maklumat tentuan dan pempuan, saya dah pegang terlampau banyak email dan password, jadinya dengan password password saya sekali saya kengkadang amnesia. Al maklum lah, autosave ken -,-

Ha, then I olls edit sampai tentuan dan pempuan puas hati. The end. Oh ya, payment perlu dibuat before kerja mengedit dijalan kan. Tapi apa-apa pun, just contact me first. Kita sembang dulu macam mana. Apa yang boleh di adjust, kita adjust kan (design and harga)

Okay penat  membebel. Mahap panjang sangat entri. Pardon my purba-skematik-karut marut bahasa. Tonggeng terbalik tatabahasa nya. Penyalahgunaan bahasa. Mahap. Till then, love.

P/s: Semalam dah update entri ni sebenarnya with my new look. But then ada coding clash. So tengah study balik. Revert to old template. Bila dah siap nanti, tukor ler balik. *Sedih*

STRESS SUNGGUH MELAYAN CODING NI. 

14 comments:

  1. dear,entri ni jadi dua kali. nanti check coding ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye. Tengah struggle belek coding :3 Hukhuk TT_TT

      Delete
  2. Comel blog...salam singgah dan follow sini...
    http://bungakayangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. all the best! moga bisnes bertambah maju :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Syafiqah! Jalan2 sini dari Contest Blog Comel By Sheda Ucu! Salam kenal! Done follow lama dah.. Hehe.. Btw, selamat maju jaya dalam bisnes.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. Blog comel :) Suka tengok. InsyaAllah one day, kita order design kat awak. :) Good luck in your bisness :D

    ReplyDelete
  6. Meriah dan menarik blog ni.. Memang terbaik la buat business sebab pandai kan :D
    Semoga kekal ceria dan senyum.. Jalan2 blogwalking kat sini :D

    ReplyDelete
  7. cik mawar.. kita nak bincang job ribu riban degan awak.. hahahaha.. nanti kita wasap eh.. saje kasitau kat sini... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...