HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #13

Hey guys. So this will be a short quick post. And yes, Assalamualaikum *lupa* 

So, this is week was a such hectic week. Selang sehari I need to follow my boss to Putrajaya regarding to some matters. And agak busy jugak dengan editing service. And ada permintaan untuk review bizshop and logo making but tak sempat nak ambik kut. Kalau boleh pun, maybe dua tiga minggu lagi. Next week my internship habis. Well, sebenar nya 29th August haritu dah habis but extend two weeks atas permintaan my supervisor.
So, sebelum lagi banyak aku merepek. Baik aku straight to the point. Baru je lepas edit satu blog ni. Simply Sweet. Dia nak blog ala ala blog Hazanis so I tried. And inilah hasil yang tak seberapa. Harap tuan blog suka. 

 Click picture to go to her blog. 

So, this is it. Hope you like it even tak se cun blog yang diharapkan.
Out of topic: To Syafiq and Mieerra ( my intern-mate) , thanks for the sweetest three months. Both of you leave such a great remarks on my internship. I had so much fun with kengkorang. Ada jodoh jumpa lagi ^^

For editing service, contact me: Facebook / Twitter / Email (measyafiqa@gmail.com) / Wechat (ikaasyafikaa) for business matters only. 



19 comments:

  1. alaaaaa...cantikkkk.. nak jugak.....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Bank in to my account :) Ke camne soalan ni? *Tak clear sgt. Apa apa contact me :)

      Delete
  3. wow!!! tq my dear, for your tip top editting! Much-much love! :)

    ReplyDelete
  4. done follow
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  5. huh .. dasyat template blog dia .. huhuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...