HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #15

Assalamualaikum and hi guys. Baru je lepas edit blog. Blogger AzaAtikah mintak tolong aku re-design blog dia. Dia mintak theme anime anime gitchu , color purple pink. Favourite color gua. Semangat sikit edit blog. Hewwww. So boleh la ke blog beliau untuk tengok whole look blog nya. TWINKLING STAR.


Another design boleh tengok dalam entri entri kat bawah:


By the way, ada sorang akak ni nama nya Kak Su. Dia sekarang stay dekat Cardiff, UK ikut husband dia sambung belajar. Dekat sana dia buat business. Sapa sapa nak cari barang dekat UK boleh dapatkan dari dia. Stroller, Cooking Utensil, Apparel and macam macam lagi.
Cara untuk contact:
Whatsapp: +447931018198
Itu sahaja from me and to anyone yang nak guna service design blog from PyqaDesign boleh terus contact di whatsapp (0145305706) or wechat: ikaasyafikaa. Tak digalakkan pm dekat Facebook sekarag sebab jarang online.

Tempahan Edit Blog #14

Assalamualaikum and hi guys. As usual, this gonna be a short quick post :) Nak update pasal latest design order. Tak berapa nak latest pun sebenarnya sebab dah agak lama dah siapnya, update je belum. Hihi.

Ni order dari kak Deeya Ibrahim. Kak Ya nak theme purplish. Light and dark purple gitchu. So, here it is. Blog Kak Ya ni blog business. Shaklee ^^ Dia baru nak start. Jom lah tengok tengok tolong kak Ya market blog dia :) 

Click gambar untuk ke blog Great Health For Us
Gambar kat ni ialan post title and date header blog Kak Deeya while gambar kat bawah ni ialah gambar shoutbox nya.  
Other design?

So, anybody yang perlukan service edit blog boleh la contact aye ye : 
Facebook: https://www.facebook.com/aimi.acun | Twitter: https://twitter.com/aimimiddleton | Whatsapp: 014-5305706 | Wechat: ikaasyafikaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...