HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #14

Assalamualaikum and hi guys. As usual, this gonna be a short quick post :) Nak update pasal latest design order. Tak berapa nak latest pun sebenarnya sebab dah agak lama dah siapnya, update je belum. Hihi.

Ni order dari kak Deeya Ibrahim. Kak Ya nak theme purplish. Light and dark purple gitchu. So, here it is. Blog Kak Ya ni blog business. Shaklee ^^ Dia baru nak start. Jom lah tengok tengok tolong kak Ya market blog dia :) 

Click gambar untuk ke blog Great Health For Us
Gambar kat ni ialan post title and date header blog Kak Deeya while gambar kat bawah ni ialah gambar shoutbox nya.  
Other design?

So, anybody yang perlukan service edit blog boleh la contact aye ye : 
Facebook: https://www.facebook.com/aimi.acun | Twitter: https://twitter.com/aimimiddleton | Whatsapp: 014-5305706 | Wechat: ikaasyafikaa

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...