HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #15

Assalamualaikum and hi guys. Baru je lepas edit blog. Blogger AzaAtikah mintak tolong aku re-design blog dia. Dia mintak theme anime anime gitchu , color purple pink. Favourite color gua. Semangat sikit edit blog. Hewwww. So boleh la ke blog beliau untuk tengok whole look blog nya. TWINKLING STAR.


Another design boleh tengok dalam entri entri kat bawah:


By the way, ada sorang akak ni nama nya Kak Su. Dia sekarang stay dekat Cardiff, UK ikut husband dia sambung belajar. Dekat sana dia buat business. Sapa sapa nak cari barang dekat UK boleh dapatkan dari dia. Stroller, Cooking Utensil, Apparel and macam macam lagi.
Cara untuk contact:
Whatsapp: +447931018198
Itu sahaja from me and to anyone yang nak guna service design blog from PyqaDesign boleh terus contact di whatsapp (0145305706) or wechat: ikaasyafikaa. Tak digalakkan pm dekat Facebook sekarag sebab jarang online.

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...