HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #16

Assalamualaikum guys. Nak update pasal blog design. Ada satu pagi haritu, dalam pukul 7 lebih masuk satu whatsapp from MamaNiza. She asked me to redesign her blog. Header, menu tab, home older and newer button and watermark (sahaja). And ofkos la aku reply tengah hari kan. Pukul 7 aku nak bangun? Bertuah sangat. Tidur pun pukul empat lima pagi. Haha. Malam tu mama balas. Then malam tu jugak dia masuk payment. Aku pun malam tu gak dalam kul 12 terus buat kerja sampai pukul 3 lebih nak dekat pukul 4 siap. Aku accept any urgent request :) (Klik gambar untuk ke blog mamaniza) By the way, thanks mama for the entry :) HERE.

Header and menu tab baru blog mama.

Button home, older and newer.

Watermark.

For any blog editing service request, boleh terus Whatsapp ke 014-5305706 (business matter only plis) or wechat id: ikaasyafikaa. Boleh nak pm dekat Facebook or dm dekat Twitter but takut tak perasan sebab jarang on especially Facebook. Thank you.
Wish me luck for my MUET tomorrow. 

15 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...