HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Edit Blog #17

Assalamualaikum guys. This gonna be a short quick post. Nak update pasal order design blog. Baru habis edit blog Kak Zuha. A travel blog. Jealous gila tengok entries kak Zuha semua jenjalan oversea je. Jom usha blog kak Zuha to get to know more about her and her travelogue. Click the picture to see the whole look of the blog 


Dengan tak malunya nak cakap yang header yang paling aku suka yang aku pernah buat. Haha. Even though nak membuatnya tu seksa. Order still dibuka
For any blog editing service request, boleh terus Whatsapp ke 014-5305706 (business matter only plis) Boleh nak pm dekat Facebook or dm dekat Twitter but takut tak perasan sebab jarang on especially Facebook. Thank you Senang cerita apa apa terus whatsapp lah senang.


P/s: Esok nak balik UPSI dah. Mixed feeling. Tak sabar nak balik but in the same time sedih nak tinggal rumah. Hm 


3 comments:

  1. Thank You tlg design kan blog akak...:)

    ReplyDelete
  2. wah.. sangat comel. sgt berkenan sidebarnya. tak buat tuto ke? huuu

    ReplyDelete
  3. wahhh comel je design yg awak buat. terbaikla. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...