HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Again, Blog Berwajah Baru!


Assalamualaikum. Haaaa habih dah construction. Takdak dah bunyi bising grill, ketuk paku, gergaji papan. Takda batu bata bersepah dah and dah habis cat dah semua dinding. Wallpaper dah tampal (konon konon life size picture ah tu gambar aku tu) Hahahaha. Decided to disable the header but gambar dekat sidebar tu act as one (header). 


"The more you get to know about me, the more you can see my flaws. You can choose to leave me, but dear no one is flawless (perfect) enough. And if you stay in spite of my flaws, know that you can count on me 'cause I won't gonna leave you at your worst."
Hah, ambik gambar besaq gajah aku tampal situ. Hee. Takde idea nak update apa. Makanya, ini sahaja yang aku mampu bagi malam ni. Dah nak pi wash up, makan minum semua. Cramp habih duduk lama lama mengadap design, coding ni. 
Okay dak design cenggini? 
By the way, if korang perlukan service edit blog. Just contact me :) Contact details ada dekat sidebar. Kalau nak dibalas dengan cepat, whatsapp terus. *Untuk hal-hal business sahaja. Sebarang hai takkan dilayan. Lepastu jangan cakap orang sombong sebab tak reply. Emmm* TQSM.

11 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...