HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Lost in Thoughts: Bukan Tak Sayang

Maybe I should stop. Maybe silence is the best cure. In other word, let’s not hope. Maybe without me, you will do and feel better than before. Or maybe we really are meant to be together but just not for now. And I hope our ‘maybe’ will no longer be just maybe in future but turns into beautiful reality. I will be smiling baby, but maybe not for today. I will be okay, but maybe not for tonight. (Next day: Repeat this)

#notreallysmiling
#notreallyokay
#notreallyhappy
#notreallysad
#notreallyfeelinganything
#lostinthoughts

He knows best. In Him, we believe. What was meant from the very first place for you will never go to someone else. Dak aih, manada sedih :') Pardon post berperasaan aku ini. Buat-buat tak nampak lagi bagus haha.

June 15, 2015
Bukan Tak Sayang.
:'(

Pre-loved books untuk di let go. Meh tengok kat sini.
 

Announcement: Book Lovers.

Assalamualaikum semua.


Malas nak mukaddimah panjang. Just nak bagitahu korang, aku ada pre-loved book untuk dijual. Kalau korang minat buku-buku bergenre indie and buku-buku puisi, kalau berminat nak beli bolehlah contact aku. Just whatsapp 014-5305706. Harga tak sama lah dengan yang baru beli kan. Nama pun secondhand haha. Murah ler sikit. Beli lagi banyak, lagi murah aku bagi. Nak let go sebab nak cari duit nak lari dari rumah teruskan kehidupan. Hahahahaha. (Saya pasti anda semua aware yang beberapa word yang di cross dengan line tu hanya lah satu gurauan)

Even tho buku ni secondhand, don't worry because:

1. Buku ni berbalut since the first day aku beli.
2. Seperti yang korang tahu, aku jenis baca buku tak lipat and tak kangkang kan buku tu lebih-lebih. Haha. Boleh rujuk entry ini.
3. Buku ni guarantee condition 9/10 ;)

List buku untuk di let go:

LejenPress
1. Coklat - Yoana Dianika RM14
2. Awek Chuck Taylor - Nami Cob Nobbler RM14
3. Heroin - Amal Hamsan RM14
4. Seyogia - Amal Hamsan RM14
5. Tertulis Di Bintang Bintang (The Fault In Our Star) - John Green RM14

FIXI
1. Romantis - Nuril Basri RM15
2. Murtad - Hasrul Rizwan RM15
3. Asrama - Muhammad Fatrim RM15
4. Kacau - Ariff Adly (Best writer) RM15
5. Gelap - Ariff Adly (Best writer) RM15
6. Gantung - Nadia Khan (Best writer) RM15
7. Kelabu - Nadia Khan (Best writer) RM15
8. Cerpen - Nadia Khan (Best writer) RM15
9. Lari - Mim Jamil RM15
10. Pentas - Anuar Shah RM15

SelutPRESS
1. Existenzia - Xalled Razak RM15
2. Sofa Biru - Nadhira Brundage RM15
3. Sampai Waktu - Adi Wafi RM15
4. Bandaraya Bourgainvilla - Embun Karina RM15
5. Cinta Fatale - Egy Azira RM15

Rabak-Lit
1. 7 Tahun 7 Hari - Diana Nuzuin RM15
2. Puisi Tepi Jalan - Fynn Jamal RM15

Sang Freud Press
1. Bibir Ceri Melati - Fazleena Hishamuddin (Best writer) RM15
2. Langit Vanilla - Wani Ardy (Best writer) RM15
3. Cinta Dramatik Melawan Graviti - Mimi Morticia RM15
4. Re: Tangerin & Nikotin - Mimi Morticia RM15
5. #24 Minggu - Ana Raffali RM15

Poket Press
1. Rupa Pura Pura - Para Jamaludin (Favourite) RM15
2. The Prisoner of Sorrow - Arisha Rozaidee RM15
3. Bones & Red Wine - Nadhirah Amalina RM15

Buku Limited Edition
1. Eksotikata Musim Dua 
2. Catatan Matluthfi RM22

Kalau tahu dek mak aku ni confirm kena gelak sebab dulu cakap tak akan jual sampai bila bila sebab sayang sangat tapi heh dah terpaksa nak buat macamana. Gila lah kalau tak sayang. Buku aku benda aku paling sayang sekali dalam hidup ni lepas bantal busuk. Bukan tak sayang, tapi... Bukan ke sayang tak bererti harus memiliki? Kah. -> gelak tak ikhlas.

Boleh contact aku untuk urusan edit blog. Tempahan still dibuka :) Adios amigos, mi amore. Aku doa kan korang semua happy walau kat mana jua korang berada. Much love, Aimi.

Kalau sudi, click button share fb and tweet kat bawah ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...