HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Happy Belated Eid and Birthday

Aci tak raya ke sembilan baru nak wish raya? Heheh. Jadinya saya, Aimi Syafiqah ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Saya ingin menyusun sepuluh jari tangan dan jari kaki (haha) nak mintak ampun dan maaf seandainya pernah mengguris hati, terkasar bahasa, tersilap kata. Maaf zahir dan batin. *Skema sangat ayat* Mintak maaf ye semua (:


Seronok raya? Aku beraya dengan makanan. Itu yang meriah tu. Lemang dengan rendang tu toksah cerita lah, dah macam makanan asasi dah aku buat. Pagi petang siang malam makan. Sumbat sumbat sumbat sampai sakit perut. Hahahaha. By the way, I hope that raya korang tahun ni lebih meriah dan lebih bermakna disamping tercinta ^^


 24 July 2015:
Genap 21 tahun semalam. Semoga panjang umur murah rezeki. Semoga diredhaiNya. Semoga tercapai apa yang dihajat. Semoga sentiasa menyenangkan hati semua orang. Semoga jadi anak yang solehah; solat cukup, mengaji lebih, pakai sopan sopan, dengar cakap mama ayah. Semoga jadi lebih matang; fikir sebelum buat apa apa, fikir sebelum cakap apa apa so that you won't hurt sapa sapa dah lepas ni in sha allah. Stop acting like a kid, because you're no longer one. Semoga lebih sabar. Macam yang ramai sangat orang wish semalam, aku pun nak wish dekat engko semoga cepat cepat kahwin (hahaha) Semoga dapat jodoh yang boleh guide you to the better version of yourself. Semoga sedar yang you should love yourself more. Jangan hirau cakap cakap orang. Do everything for your own sake bukan sebab nak please orang lain. Semoga consistent dalam hidup ni; kalau boleh each day try tu change to the better sikit demi sikit. Do your best in everything. Try to look more to the brighter side of life. Don't over think. Just live. Benda lepas biar lepas. Look forward to what's coming in future. Know that I am always proud to be you, Aimi Syafiqah Suhaimi. Happy 21th birthday, dearself. Thanks kepada yang wish (: 

Come and read my cerpens:



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...