HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

PyqaDesign's Latest Update

Reminder: Entry ni banyak gambar. Posibility untuk lambat loading (macam tuan blog ni) itu tinggi haha

Assalamualaikum. Apecerita semua. Maap lah lama menyepi (even takde orang ambik tahu, nak bagitahu jugak. Hihi) Busy sikit. Sikit je. Busy buat lesen. Lebih kepada serabut sebenarnya. Nak cari kerja, tapi bila tengok vacancy qualification, semua nak yang ada lesen kan. Semalam test, lulus pun. Makanya, lepas ni ayuhlah kita job hunting. Tak larat dah dak emi ni nak goyang kaki menghabiskan beras dalam rumah ni,

Tapi kerja freelance still buat lagi. Designing. Bercakap pasal design, sekarang ada tambah service design. Ada buat design invitation card - kad kahwin, kad birthday party etc, kalau nak sekali dengan printing pun boleh adjust. Lepastu, boleh jugak kalau nak design postcard, bookmark, business card etc. Yang ni pun boleh adjust sekali dengan printing.

Sample Wedding Card 
Front
Back

IG-like wedding card: (1 side) *boleh req both sides.

Twitter-like wedding card: (1 side) *boleh req both sides.

Whatsapp-like wedding card: Size A4 bahagi 3
Front
Back



  FB-like wedding card: (1 side) *boleh req both sides.
Front
Back

Front
Back

Postcard-like wedding card
 Front


Sample Business Card (baru sempat design satu. haha)

Front
 Back

Harga depends on:

  • Material kertas
  • Warna/ Black & White
  • Quantity Copies (berapa banyak nak print)
  • Design
  • Etc


Main business nya designing. Printing tu kira minor je, sebab bukan saya yang print. Saya tolong uruskan urusan printing dengan carikan kedai untuk print your card. So, feel free to tell me what kind of card (the design) that you want, and akan di settle kan In Shaa Allah.

Sebarang pertanyaan (tanya pasal harga/ material/design etc) sila contact terus di Whatsapp 014-5305706, for fast replies. Kalau hantar chat kat inbox fb takut terlepas pandang sebab jarang sangat bukak. Thankyou (:

3 comments:

  1. cantiknya aimi... nanti akak nak tempah lah... hihi ~ tp tunggu kawen :D

    ReplyDelete
  2. Alahai.. Comel je design kad kahwin..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...