HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Siapa Cepat, Dia Dapat!

Assalamualaikum. Dalam previous entry haritu baru je cakap nak senyap tiga bulan sebab dah mengomel panjang dalam [entry] tu, tup tup harini keluar entry baru. Hihi. Straight to the point, ramai yang tanya service edit blog PyqaDesign ni macam mana. First of all, dia ada dua.

Basic Customized Edit Template
Advance Customized Edit Template

Beza Basic dengan Advance Package ni of course lah Advance package ni lagi fancy daripada basic. Banyak corak, banyak penggunaan warna (2-3), banyak variation font (2-3) etc. Kenapa variation nya 2-3 sahaja? Sebab kalau banyak2 pun tak lawa jugak, nanti akan serabut. Selalunya PyqaDesign charge RM80 for Advance Package and RM50 for Basic Package.

Note: PyqaDesign hanya design kan layout blog sahaja. Sebab haritu ada customer suruh manage kan blog dia sekali, post entry and etc. Tak dapek den nak nolong kalau mintak cenggitu. Bagi gaji lumayan sikit lah in shaa allah boleh $$$
 

 Jadi, apa yang sapa cepat dia dapat ni?
PyqaDesign nak bukak lapan tempat untuk customer dapatkan Advance Package + FREE Watermark + FREE Review dalam blog aimisyafiqah.com yang tak seberapa ini pada harga RM60 SAHAJA. Promotion valid dari 30/8/2015 until 15/9/2015. Just Whatsapp #MerdekaDiscount to 014-530 5706

Jom cepat! Apa tunggu lagi? (Ayat klise iklan hahaha tak reti betul bab bab potpetpotpet nak iklan-iklan ni) Tqsm, laff 
Design postcard, bookmark, business card etc. [Click Here]
Escapism: Must Have Item in Long Journey [Click Here]

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...