HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Review #4 Promosi Edit Blog

Assalamualaikum, guys. Alhamdulillah semalam blog Cik Wanie, member masa sekolah menengah dulu dah siap. Dia kata buat lah ko sesuka hati sesedap oren dekat blog aku tu. Maka aku yang menurut perintah ni pun buat lah sesuka hati aku. Theme color dia aku ikut color blog dia dulu which is pink (: For the whole look, boleh click here. 

And alhamdulillah lagi, semalam masuk job baru. Kerja freelance ni takde lah banyak mana tapi alhamdulillah lah still ada. Sapa sapa yang nak edit blog, boleh lah Whatsapp 014-530 5706 

Design postcard, bookmark, business card etc. [Click Here]
Kalau nak tengok design lain, boleh click tab design [Click Here]
For any inquiries/ order, just whatsapp 014-530 5706 

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...