HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

OST Cinta Si Wedding Planner

Salam alaik, guys. Fuh berpeluh ketiak mencari lagu ni hahaha. The moment aku dengar lagu ni masa iklan cerita CSWP ni, memang terus hooked. Gigih gila aku google lirik 'memang benar aku mencintaimu, memang benar rasa menyayangimu' tu. At last, jumpa pun. The title is Kekal Bahagia by Ippo Hafiz. Here goes the lyrics. 

Ku tlah melupakan dirinya
Ku tlah benar benar melepaskan
Kini aku hanya ada kamu
Mengertilah cintaku

Kuatkanlah untuk bersamaku
Teguhkan hatimu menemani aku
Menjalani waktu2 hidupmu
Aku kan selalu ada denganmu

Memang benar aku mencintaimu
Memang benar rasa menyayangimu
Setulusnya rasa hati ini                  
Hanyalah padamu

Ku harapkan engkau yang terakhir
Dalam hidup ini setia bersamamu
Hingga hujung waktu ku woo oo
Kekal bahagia selamanya

Memang benar aku mencintaimu
Memang benar rasa menyayangimu
Setulusnya rasa hati ini
Hanyalah padamu

Ku harapkan engkau yang terakhir
Dalam hidup ini setia bersamamu
Hingga hujung waktu ku woo oo
Kekal bahagia selamanya


Part paling favourite aku tang 'memang benar aku mencintaimu, memang benar rasa menyayangimu tu. Aku rasa one of the reason aku suka lagu ni is it kinda sounds like Indo Pop songs. Suara Ippo ni seriously macam kebanyakan penyanyi indon. Tapi bagi aku memang suara Indonesian singer ni sounds much alike to each other pun. Hehe. First time dengar lagu ni, I feel something. Macam 'can relate' gitu. So, harap blog post ni membantu orang-orang yang gigih nak cari lagu ni *sama macam aku dulu haha* Oh ya, aku mang tak layan mana drama maghrib ni but taktahu la pulak kut terlayan jakgi 

Youtube video: [click here]

3 comments:

  1. Saya mencari lagu ni macam awak jugak haha..kelakar la.haha

    ReplyDelete
  2. Dah start minat lagu ni jugak. Aduyaii.. beria tunggu cerita habis semata2 nk cari nama lagu kat ost part tu. ;)

    ReplyDelete
  3. Ada rasa tak memang ada satu lagu indonesia mcm ni? Tak boleh recall!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...